Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları ne zaman? Aile ve Gençlik Fonuna nasıl başvuru yapılır, nereden yapılır?

Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları ne zaman? Aile ve Gençlik Fonuna nasıl başvuru yapılır, nereden yapılır?

Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları hakkında açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş müjdeyi verdi. Peki Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları ne zaman yapılacak? Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları nereden, nası yapılır?

Ekonomi

19.02.2024, 12:36

Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları ne zaman? Aile ve Gençlik Fonuna nasıl başvuru yapılır, nereden yapılır? Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları hakkında açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş müjdeyi verdi.  Göktaş,  "İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Rekabet Kurulu'ndan dünyaca ünlü firmaya soruşturma Rekabet Kurulu'ndan dünyaca ünlü firmaya soruşturma Haberi Görüntüle

AİLE VE GENÇLİK FONU BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Milyonlarca genci ilgilendiren Aile ve Gençlik Fonu hakkında açıklama yapan Mahinur Özdemir Göktaş, "Bir süredir üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımız Aile ve Gençlik fonunda hazırlıkları tamamladık. İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu başvurularını 15 Şubat’ta almaya başlayacağız.

27 Eylül'den itibaren zorunlu! İkinci el araç satışında yeni dönem başlıyor 27 Eylül'den itibaren zorunlu! İkinci el araç satışında yeni dönem... Haberi Görüntüle

AİLE VE GENÇLİK FONU BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

Gençlerin merak ettiği bir diğer soru ile Aile ve Gençlik Fonu'na nasıl başvuru yapılır, nereden yapılır? Bakan Göktaş, "Başvuruları 15 Şubat itibarıyla Bakanlığımızın web sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile alacağız. " ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading