Yandex Metrica

Akaryakıta gelecek çifte zam ertelendi: Deponuzu doldurmak için son fırsat! Benzin ve motorine dev zam yolda!

Akaryakıta gelecek çifte zam ertelendi: Deponuzu doldurmak için son fırsat! Benzin ve motorine dev zam yolda!

Sektör kaynakları, 21 Haziran Cuma gününden itibaren benzine 1 lira 64 kuruş, motorine 1 lira 63 kuruş zam geleceğini duyurmuştu. Alınan yeni bilgilere göre motorin ve benzine gelecek zamlar, ileri bir tarihe ertelendi. Sürücülerin depolarını doldurması için son fırsat başladı.  

Ekonomi

20.06.2024, 18:16

Geçtiğimiz günlerde sektör kaynakları, benzin ve motorine çifte zam geleceğini duyurmuş, sürücülerin ve araç sahiplerinin depolarını doldurmaları gerektiğini vurgulamıştı. Alınan son bilgiye göre yapılması beklenen zamlar ileri bir tarihe ertelendi.

Tarihi netleşmemiş olsa da kaynaklar, benzine 1 lira 64 kuruş, motorine ise 1 lira 63 kuruşluk zam beklediğini tekrardan dile getirdi.

At şişeyi doldur cebi! Depozito iade sisteminin başlangıç tarihi belli oldu At şişeyi doldur cebi! Depozito iade sisteminin başlangıç tarihi belli... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da benzinin litresi yaklaşık olarak 40,21 lira, motorin litresi ise ortalama olarak 39,26 lira olarak belirlendi. Otogazın litre fiyatı ise güncellenerek 19,99 lira olarak açıklandı.

Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading