Yandex Metrica

Sitede Ara

Akaryakıtta tabela iki hafta sil baştan değişecek! Beklenilen fiyat artışı şaşırttı!

Akaryakıtta tabela iki hafta sil baştan değişecek! Beklenilen fiyat artışı şaşırttı!

Bayramdan sonra akaryakıta beklenen çifte zam kapıda! Petrol ve döviz kurundaki yükseliş akaryakıtın zamlanmasına neden oldu.

Ekonomi

23.06.2024, 17:20

Ertelendikten sonra 70 kuruş daha artan akaryakıt zammı sürücülerin kafasını karıştırırken 3 Temmuz'daki ÖTV zammıyla tabela yeniden değişecek. 

 

Petrol ve döviz kurundaki yükseliş akaryakıtın zamlanmasına neden oldu. Yaşanan gelişmelerin ardından benzin ve motorine yarın geceden itibaren zam gelmesi bekleniyor. 

Fiyatları düşürdüler, istediklerini alamadılar: Şimdi daha da düşürecekler! O süre uzatıldı Fiyatları düşürdüler, istediklerini alamadılar: Şimdi daha da düşürecekler! O süre... Haberi Görüntüle

TABELALAR ÖTV ZAMMIYLA DEĞİŞECEK 

21 Haziran'da ertelenen zamla benzinde 2 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 69 kuruş artış gerçekleşecek. Akaryakıtta tabela 3 Temmuz'da ÖTV zammıyla yeniden değişecek.

2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar? 2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar? Haberi Görüntüle

2 HAFTADA 5 LİRA ZAM

3 Temmuz'da TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon verisinin ardından ÖTV'ye yapılacak zamla birlikte akaryakıt fiyatlarının yeniden litrede 3 ile 3.5 TL artması bekleniyor. Böylelikle 2 haftalık zaman dilimi içerisinde benzin ve motorin fiyatları 5 liranın üzerinde artış meydana gelmiş olacak. 

At şişeyi doldur cebi! Depozito iade sisteminin başlangıç tarihi belli oldu At şişeyi doldur cebi! Depozito iade sisteminin başlangıç tarihi belli... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin

İstanbul Avrupa yakasında 42,06 TL

İstanbul Anadolu yakasında 41,96 TL

Ankara'da 42,78 TL 

İzmir'de 43,00 TL 

Motorin fiyatları ise İstanbul Avrupa yakasında 41,83 TL, İstanbul Anadolu yakasında 41,75 Ankara’da 42,63 TL ve İzmir’de 42,83 lira seviyesinde bulunuyor.

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading