Yandex Metrica

Sitede Ara

Alım fırsatını kaçırmayın! Piyasalarda kıyamet kopacak! İslam Memiş'ten yeni yatırım tüyosu

Alım fırsatını kaçırmayın! Piyasalarda kıyamet kopacak! İslam Memiş'ten yeni yatırım tüyosu

Altın yatırımcılarının oldukça sıkı takip ettiği ekonomist İslam Memiş, 'Piyasalarda kıyamet kopacak' diyerek yatırımcılarını uyardı. Son alım fırsatı olduğunu vurgulayarak dile getiren Memiş, piyasalar hakkındaki son görüşlerini takipçileriyle paylaştı.  

Ekonomi

05.07.2024, 09:27

Altında her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu vurgulayan İslam Memiş'ten dört gözle beklenen açıklamalar peş peşe geldi. Yatırımcılar güvenli liman altının yükseleceği tarihi beklerken uzman isim 'Piyasalarda kıyamet kopacak', 'Bu alım fırsatı kaçmaz' diyerek müjdeyi verdi.

Memiş, temmuz ayının ilk haftasında 'Alım fırsatını kaçırmayın' tavsiyesinde bulundu.

Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes almak imkansız! İslam Memiş tek tek açıkladı Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes... Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞLER GEÇİCİ...

Dövizde ise düşüşlerin kalıcı olmayacağını öne süren İslam Memiş, sözlerine şu şekilde devam etti:

''Dolar kuru 32.67 seviyesinde. Geçtiğimiz hafta 32.92'ye kadar yükseldi. Ancak bu hafta geriledi. Dolar endeksindeki düşüş etkili oldu ve Euro/dolar paritesi 1.0755'te seyrediyor.”

Faiz kararı sonrası altın, döviz fiyatları! Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Faiz kararı sonrası altın, döviz fiyatları! Altın fiyatları yükseldi mi,... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YÜKSELİŞE GEÇECEK

Gram altın yine ons altını takip ediyor. Ons nereye gram altın oraya. 2415 - 2420 lira aralığında. Yukarıda 2450 lira var. Burada geziniyor. Soru basit, altın alma zamanı geldi mi? Evet.

Gümüşün ons fiyatında 29.50 dolar destek seviyesini takip edeceğim. 1 dolarlık bir düşüş alanı var. Yukarıda 31.50 direnci var. Gram gümüş 31 lira 47 kuruş. Burada 30 lira beklentim devam ediyor, düşüşle alakalı. Bu hafta boyunca gümüş ve altında baskılanma devam eder.

TÜİK enflasyonu açıkladı. Beklenen bir yükselişti. Ekonomi yönetimi ve piyasalar için sürpriz bir veri gelmedi. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Şimşek, 'en kötüsü geride kaldı, sert düşüş bekliyoruz' dedi. Eylülde 40'lı rakamları görebiliriz. Yüzde 50 aşağısıyla ilgili beklenti var, umarım gerçekleşir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading