Yandex Metrica

Sitede Ara

Altın rekora doymuyor! Sakın bozdurmayın: Uzman isim tarih verdi '6 bin TL' olacak!

Altın rekora doymuyor! Sakın bozdurmayın: Uzman isim tarih verdi '6 bin  TL' olacak!

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları daha fazla yükselecek. Para Piyasaları uzmanı Şirin Sarı tarafından altın yatırımcılarını sevindirecek bir haber geldi. Sarı'nın açıklamalarına göre altını rekor artış yaşayacak. 

Ekonomi

23.07.2024, 13:37

Ons altın, 2.483 dolarlık rekorun ardından 2.300 dolara kadar gerileyerek haftayı yaklaşık yüzde 1 kayıpla kapattı. Bu düşüşe bağlı olarak gram altını da 2.639 TL'den 2.544 TL'ye geriledi. Çeyrek altın fiyatı ise 4.229 TL'den 4.156 TL'ye düştü.Altın fiyatlarındaki düşüşün ana sebebi, FED'in faiz indirimlerine başlayacağına dair güçlü söylentilerin giderek zayıflamaya başlaması.

Sigaraya zam geldi mi? Hangi marka sigaralara zam gelecek? İşte tarih belli oldu Sigaraya zam geldi mi? Hangi marka sigaralara zam gelecek? İşte... Haberi Görüntüle

FED'DEN BEKLENEN FAİZ İNDİRİMİ GERÇEKLEŞMEDİ 

Yatırımcılar, FED'in faiz indirimi yapmasını bekliyordu. Avrupa'da İsviçre Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası faiz indirimine gitse de, FED'den beklenen faiz indirimi gerçekleşmedi.Ağustos ayı itibariyle İngiltere Merkez Bankası'nın da faiz indirimi yapacağı beklentisi artmasına rağmen, altındaki düşüş devam etti.

Türkiye'nin kredi notu yükselecek mi? Yatırımcılar Fitch'in kararını bekliyor: İşte son tahminler... Türkiye'nin kredi notu yükselecek mi? Yatırımcılar Fitch'in kararını bekliyor: İşte... Haberi Görüntüle

ALTIN YİNE REKOR KIRMAYA DEVAM EDECEK 

 Altın ve para piyasaları uzmanı Şirin Sarı, altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğine dikkat çekerek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yılbaşından bu yana ons altın yaklaşık yüzde 20, gram altın ise yaklaşık yüzde 35 değer kazandı.on haftalarda yeni zirvelere tanık olduk, ons altın 2.483 dolara kadar yükseldi. Bu yükselişin nedenlerinden biri, FED'in faiz indirimine gideceği beklentisinin Eylül ayında yüzde 94 ihtimale ulaşması. FED'in faiz indirimi beklentisi zayıflasa da, altın fiyatları yine yükselecek.

Kahin zengin olmanın formülünü verdi! Taktiği uygulayan servet sahibi olacak: İslam Memiş'ten 2 kritik ipucu Kahin zengin olmanın formülünü verdi! Taktiği uygulayan servet sahibi olacak:... Haberi Görüntüle

"ÇEYREK ALTIN 6 BİN TL'Yİ GÖRECEK"

2025 yılı başlamadan gram altının 3.500 TL bandını aşabileceğini ve çeyrek altının ise 6.000 TL seviyelerine yaklaşabileceğini öngörüyorum” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading