Yandex Metrica

Sitede Ara

Altının yeni rotası belli oldu! İslam Memiş tarih verdi: Altın rekor kıracak!

Altının yeni rotası belli oldu! İslam Memiş tarih verdi: Altın rekor kıracak!

Altın fiyatları bayramdan sonra yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bayramdan önce 2400 TL'den satılan gram altın bugün önce 2500 TL'ye yükseldi ancak sonrasında 2450 TL'ye düştü. Sert dalgalanma sonrası altın yatırımcısının ne yönde ilerlemesi gerektiğini Finans Analisti İslam Memiş değerlendirdi. İslam Memiş, alım fırsatı vermeden yükseliş trendine girecek gram altın için tarih verdi. 

Ekonomi

22.06.2024, 12:52

Tüm zamanların en çok kazandıran yatırım aracı olan altın, bayramdan sonraki iki günlük işlem gününde yatırımcısını şaşırttı. Bayram öncesinde 2400 TL’nin altına kadar gerileyen gram altın haftanın son işlem gününde 2500 TL'yi geçti. Akşam saatlerinde ise 2455 TL’ye kadar geriledi. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaya ilişkin Finans Analisti İslam Memiş dikkat çeken değerlendirmede bulundu.

Temmuz ayına işaret eden İslam Memiş, beklediği rekor seviye hakkında şu değerlendirmelerde bulundu;

Emekliye en az 17 bin lira zam müjdesi! Memur emeklilerinin aylıkları nasıl değişecek? İşte konuşulan net rakamlar... Emekliye en az 17 bin lira zam müjdesi! Memur emeklilerinin... Haberi Görüntüle

TEMMUZ'DA GRAM ALTINDA YÜKSELMELER BAŞLAYACAK 

Bayramdan önce altın yatırımcısını düşüşleri fırsata çevirmesi için uyardık. Bayramdan sonra özellikle Temmuz ayında gram altında yükselişler başlayacak. Bayramdan önce gram altın 2400 TL seviyesindeydi, bugün 2500 TL'ye yükseldi. İki haftada 100 TL değerlendi. Ons altında 70 dolarlık bir yükseliş yaşandı. 2.368 dolar seviyesine kadar çıkan ons, direnç seviyesiyle karşılaşarak 2.321 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu da gram altında 20 TL'lik çekilmeye yol açtı.

Kendi ülkemizde paramız geçmeyecek! O market 8 Temmuz'dan itibaren nakit kabul etmeyeceğini duyurdu Kendi ülkemizde paramız geçmeyecek! O market 8 Temmuz'dan itibaren nakit... Haberi Görüntüle

ALTIN YATIRIMCISI NASIL HAREKET ETMELİ? 

Gram altın serbest piyasada şimdi 2500 TL seviyesinden işlem görüyor. Enflasyonist bir ortam var, Merkez Bankaları altın topluyor. Küresel piyasada belirsizlik var, jeopolitik gerilimler var. Putin, Asya ülkelerini ziyaret ediyor, petrol fiyatları ve dolar endeksi yükseliyor. Her yerde bir kafa karışıklığı var. Bu nedenle yatırımcı güvenli limana yani altına yöneliyor. 

İstanbul'da ilçe ilçe kira oranları belli oldu! İşte en ucuz ve en pahalı kiralık dairelerin bulunduğu semtler! İstanbul'da ilçe ilçe kira oranları belli oldu! İşte en ucuz... Haberi Görüntüle

EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI ALTIN 

Her zaman söylüyoruz. Türkiye'de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gram altın. Son 22 yıldır birinciliği bırakmadı. Son 22 yılda yüzde 8.000'den fazla getiri sağladığı için yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Kısa bir mola verdi ancak. 2024 yılında altın "Altın Çağı"nı yaşayacak. Bundan sonraki süreçte altın rezerv para olma özelliği taşıyacak. 

Ekmeğe zam: Gramajı düştü, fiyatı yükseldi! Ekmeğe zam: Gramajı düştü, fiyatı yükseldi! Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN SERT YÜKSELECEK 

Altın borcu olanlar, altın yatırımı düşünenler, altın yatırımı için uygun zaman kollayanlar için hala fırsat var. Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden yükseliş trendinde olacak bir gram altın var. 

2600-2700 daha sonra ise 3000 TL seviyesi bizi bekliyor. Ben 3.500 TL'lik öngörümü koruyorum. Elinde altın olanlar satış için acele etmemeli. Enflasyona karşı koruyacak en iyi yatırım aracıdır. Altında 'al unut dönemi' bitti bundan sonra fiyatına değil miktarına bakılmalı. Artık bundan sonra altın daha pahalı hale gelecek. Fiziki altın tarafında daha çok talep olacak."

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading