Ankara-Sivas YHT Hattı'nda fiyat tarifesi belli oldu

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda fiyat tarifesi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda halkın hizmetine sunulan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'dan ücret tarifesi belli oldu. Buna göre; bilet fiyatı 240 lira olarak açıklandı. Seyahat ücreti Ankara-Yozgat hattı için 130 lira, Yozgat-Sivas hattı için ise 170 lira olarak belirlendi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:22

Geçtiğimiz aylarda açılan ve vatandaşın beğenisini kazanan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'na yolcuların yoğun ilgisi devam ediyor.

Milyarderlerin tarım arazisi satın alma ilgisi artıyor: Arkasında yatan sebepler neler! İşte dünyanın en zengin insanların kaç dönüm arazisi var? Milyarderlerin tarım arazisi satın alma ilgisi artıyor: Arkasında yatan sebepler... Haberi Görüntüle

12 SAATTEN 2 SAATE DÜŞTÜ

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 12 saatten 2 saate düştü. Proje sayesinde 1 milyon 400 bin kişiye hızlı trenle seyahat etme imkanı sunuldu.

Merkez Bankası açıkladı! Yatırımcıların göz bebeği: Dolar ekim ayı sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası açıkladı! Yatırımcıların göz bebeği: Dolar ekim ayı sonunda... Haberi Görüntüle

BİR AY BOYUNCA ÜCRET ALINMADI

Açıldığı günden bu yana vatandaşın hizmetine bir ay boyunca ücretsiz sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren ücretli olacak.

DİSK'ten asgari ücret teklifine tepki: İşveren açlık sınırı baksın DİSK'ten asgari ücret teklifine tepki: İşveren açlık sınırı baksın Haberi Görüntüle

ÜCRET TARİFESİ BELLİ OLDU

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'dan ücret tarifesi belli oldu. Buna göre; bilet fiyatı 240 lira olarak açıklandı. Seyahat ücreti Ankara-Yozgat hattı için 130 lira, Yozgat-Sivas hattı için ise 170 lira olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading