Yandex Metrica

Araç sahipleri için o hizmetin bedeli belli oldu! İşte geçerli olacak fiyatlar...

Araç sahipleri için o hizmetin bedeli belli oldu! İşte geçerli olacak fiyatlar...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) 2024 yılı fiyatları açıklandı. Araçlara monte edilecek Taşıt Tanıma Birimi (TTB) bedeli ve montaj hizmeti dahil tüm detaylar belirlendi.

Ekonomi

09.09.2024, 12:19

2024 yılı için geçerli olacak Taşıt Tanıma Birimi (TTB) fiyatları açıklandı. Bir adet TTB için belirlenen fiyat, KDV hariç 1.810 TL olarak duyuruldu. Bu fiyat, taşıt sahiplerinin yetkili firmalara yaptıracakları montaj hizmetini de kapsıyor. Ödemeler, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden belirtilen banka hesabına yapılabilecek.

2025 yılından itibaren bu fiyatlar, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıklayacağı Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) oranında artırılarak her yılın başında güncellenecek.

Tarımda yeni destekleme modeli! Bakan Yumaklı'dan mazot ve gübre müjdesi Tarımda yeni destekleme modeli! Bakan Yumaklı'dan mazot ve gübre müjdesi Haberi Görüntüle

ULUSAL TAŞIT TANIMA SİSTEMİ (UTTS) NEDİR?

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi, akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirilen satış işlemlerinde, taşıt plaka bilgilerinin otomatik olarak ödeme kaydedici cihazlara aktarılmasını sağlayan bir sistemdir. Araçlara monte edilen Taşıt Tanıma Birimi (TTB) ve akaryakıt pompalarına yerleştirilen Taşıt Tanıma Okuyucu (TTO) aracılığıyla plaka bilgileri algılanır ve ödeme kaydedici cihaza otomatik olarak aktarılır. Bu sayede, manuel plaka girişi gerekmeksizin hızlı ve güvenli bir yakıt alımı sağlanır.

Dolgun maaşı iş ilanı! 1 milyar dolarlık yatırım yapan BYD duyurdu: O fabrikaya işçi aranıyor Dolgun maaşı iş ilanı! 1 milyar dolarlık yatırım yapan BYD... Haberi Görüntüle

HAZIRLIKLAR TAMAM

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Turpak, Ulusal Taşıt Tanıma Sistemleri (UTTS) alanındaki 25 yıllık deneyimi ile 81 ilde 200 sabit ve 50 mobil ekiple montaj ve servis hizmetleri sunmaya hazır olduğunu açıkladı. Turpak’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Önkol, Türkiye genelindeki tüm araç sahiplerinin gönül rahatlığıyla bu hizmetten faydalanabileceğini belirtti.

Dolar ve Euro güne nasıl başladı? 11 Eylül 2024 güncel döviz kurları Dolar ve Euro güne nasıl başladı? 11 Eylül 2024 güncel... Haberi Görüntüle

YENİ OTOMOBİL FİYATLARI GÜNCELLENİYOR

Otomobil fiyatlarında Eylül ayı itibarıyla önemli güncellemeler yapılmaya başlandı. Genel Güvenlik Yönetmeliği’nin (GSR) 31 Ağustos'ta sona ermesiyle birlikte bazı otomobil markaları fiyat listelerine zam yaptı. Ancak bazı markalar, fiyat listelerini henüz güncellemedi ve bekleyişte.

Bakan Şimşek: İyileşme devam ediyor Bakan Şimşek: İyileşme devam ediyor Haberi Görüntüle

EN UYGUN FİYATLI ARAÇLAR LİSTESİ

Eylül ayında açıklanan yeni fiyatlara göre en düşük fiyatlı araç Fiat Egea oldu. Fiat Egea'nın fiyatı 969 bin 900 TL olarak belirlenirken, Opel Corsa 1 milyon 75 bin 900 TL, Suzuki Swift ise 1 milyon 170 bin TL fiyatıyla listede yer aldı. Diğer uygun fiyatlı araçlar arasında Renault Clio 1 milyon 184 bin 900 TL ve MG ZS Comfort 1 milyon 209 bin TL ile dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading