Yandex Metrica

Araç sahiplerinie müjde! Bakanlık duyurdu: Muayene esnasında o işlemler tarihe karışıyor!

Araç sahiplerinie müjde! Bakanlık duyurdu: Muayene esnasında o işlemler tarihe karışıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türkiye'de milyonlarca araç sahibi vatandaşı yakından ilgilendiren haberini duyurdu. Bakanlığın ihale dönneminde aldığı kararlar kapsamında araç muayene istasyonlarında kartlı ödemelerde komisyon ücreti alınmayacağını ve çalışmaların başladığını duyurdu.

Ekonomi

10.09.2024, 16:19

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yapmış olduğu duyuru kapsamında, araç sahiplerini sevindiren bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri artık kredi veya banka kartı kullanma tercihlerinin tamamen kendilerine bırakıldığını, isteyen sürücülerin nakit ödeme yapabilecek olsa bile kart ödeme işlemlerini istedikleri gibi muayene sonrası ödeyebilecekler.

Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Haberi Görüntüle

BAKANLIK'TAN KOMİSYON AÇIKLAMASI

Yeni ihale döneminden sonra yapılacak kartlı işlemlerde komisyon ücreti alınmayacağı belirtilirken araç muayenesi yaptırmak isteyen sürücülerin ise komisyon kesiminin haksız bir uygulama olduğu düşünülüyor.

Teknoloji devine mahkeme celbi! Piyasalar resmen karıştı Teknoloji devine mahkeme celbi! Piyasalar resmen karıştı Haberi Görüntüle

KOMİSYON ÜCRETİ İADE EDİLECEK

Geçtiğimiz günlerde ise bir vatandaş muayene ücretine 1.130 TL ödemesinin ardından 128 TL komisyon kesilmiş ve haksız olduğunu belirterek şikayette bulunmuştu. Heyet ise komisyon ücretinin iadesine karar vererek aynı sorunu yaşayan vatandaşlar için adım attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading