Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Işıkhan duyurdu: Toplu sözleşme ikramiyesi kaç TL oldu?

Bakan Işıkhan duyurdu: Toplu sözleşme ikramiyesi kaç TL oldu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından TBMM Genel Kurulunda kabul edilen maddeyle ilgili bir paylaşım yaptı. Bakan Işıkhan sendikalı memurların toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 lira alacağını duyurdu.

Ekonomi

28.07.2024, 02:10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sendikalı memurların 641,81 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacağını duyurdu.

Sendika ve konfederasyonlar ile sosyal diyalog zemininde yürütülen 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi'nde memurlar için toplu sözleşme ikramiyesi kazanımını sağladıklarını hatırlatan Bakan Işıkhan, Bu kazanımın CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasıyla iptal edildiğini belirtti.

65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Ödemeler o tarihte hesaplara yatıyor 65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

CHP İPTAL ETTİRMİŞTİ

Bakan Işıkhan, şu ifadeleri kullandı:

"İptal kararı ile ikramiyeden yararlanan kamu görevlilerimizin aylıklarında azalma meydana gelmişti. Biz, emekçilerimizin, memurlarımızın kazanımlarının her zaman yanındayız. TBMM Genel Kurulunda kabul edilen maddeyle sendikalı memurlarımız toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 TL ikramiye alacak ve tüm sendikalı memurlarımızın bu ikramiyeyi almaları sağlanacak. Bu kanun teklifinin yasalaşma sürecine katkı sağlayan Cumhur İttifakı milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Memurlarımız için hayırlı olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading