Yandex Metrica

Bakan Işıkhan merak edilen soruyu yanıtladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Bakan Işıkhan merak edilen soruyu yanıtladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a “Asgari ücrete ara zam olacak mı?” sorusu yöneltildi. Işıkhan, “Defalarca ifade ettiğim gibi herhangi bir artış olmayacak. Yine önümüzdeki aralık ayında bu konuda bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.  

Ekonomi

26.06.2024, 12:31

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, son günlerde gündemden düşmeyen Asgari ücret ara zam olacak mı sorusunu yanıtladı. Bakan Işıkhan "Asgari ücrete artış olmayacak. Yeni asgari ücreti için aralıkta bir araya geleceğiz" sözleriyle milyonların beklediği zamma kapıyı kapattı.

 

Evlenecek çiftlere Allah yardım etsin! Nişan, kına, takı ve balayı hariç evlenmenin maliyeti dudak uçuklattı! Evlenecek çiftlere Allah yardım etsin! Nişan, kına, takı ve balayı... Haberi Görüntüle

BAKAN IŞIKHAN TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU 

Milyonlarca kişi asgari ücrete ara zam beklentisiyle yetkililerden gelecek açıklamaları merakla beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, tüm konuşulanlara son noktayı koydu. Bakan Işıkhan, yaptığı son açıklamada asgari ücrete zam için 2025'i işaret etti Asgari ücret sonra olarak yüzde 49 artış ile birlikte 17 bin 2 lira olarak belirlenmişti. Çalışanlar ise enflasyondaki yükseliş nedeniyle meydana gelen zamların ardından maaşlarının artması için beklentiye girdi. Böylece asgari ücrete temmuzda ara zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Emekliye dört koldan zam! Temmuz'da yapılacak zam oranı belli oldu: İşte cepleri dolduracak maaş tablosu! Emekliye dört koldan zam! Temmuz'da yapılacak zam oranı belli oldu:... Haberi Görüntüle

"ARTIŞ OLMAYACAK"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a "Asgari ücrete ara zam olacak mı?" sorusu yöneltildi. Işıkhan, "Defalarca ifade ettiğim gibi herhangi bir artış olmayacak. Yine önümüzdeki aralık ayında bu konuda bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading