Yandex Metrica

Bakan Şimşek: Ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksek

Bakan Şimşek: Ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksek

ABD ziyaretini değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Görüşmelerimizde programımızın sonuçlarını ve önümüzdeki dönem yol haritamızı yatırımcılar ve uluslararası kuruluşlarla paylaştık. Güçlü, büyük, dinamik ekonomisi ve stratejik konumuyla ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksektir" ifadaelerini kullandı.

Ekonomi

27.09.2024, 11:43

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD ziyareti kapsamında yaptıkları görüşmelere ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. ABD ziyaretini değerlendiren Bakan Şimşek, hangi konuların ele alındığını dile getirdi.

ABD'deki "yoğun ve verimli" toplantıları tamamlayarak yurda döndüklerini belirten Bakan Şimşek, "Görüşmelerimizde programımızın sonuçlarını ve önümüzdeki dönem yol haritamızı yatırımcılar ve uluslararası kuruluşlarla paylaştık.'' dedi.

Bakanlıktan IBAN'la ticarete geçit yok: 250 mükellefe rekor vergi cezası Bakanlıktan IBAN'la ticarete geçit yok: 250 mükellefe rekor vergi cezası Haberi Görüntüle

''ÜLKEMİZİN YATIRIM ÇEKME POTANSİYELİ YÜKSEK''

''Güçlü, büyük, dinamik ekonomisi ve stratejik konumuyla ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksektir.'' diyen Bakan Şimşek, şunları kaydetti;

''Bu potansiyele ulaşmak için program kazanımlarımızı kalıcı hale getirecek ve yatırım ortamını daha da iyileştirecek politikalarımızı kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading