Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Şimşek'ten Almanya'da kritik temaslar: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor

Bakan Şimşek'ten Almanya'da kritik temaslar: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Almanya'daki temaslarını değerlendirdi. Bakan Şimşek, ''Yaklaşık 24 saatliğine gittiğimiz Almanya’da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdik. Türkiye’ye ilgi artarak devam ediyor. Esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz.'' dedi.

Ekonomi

21.09.2024, 16:15

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'nın Bavyera eyaletinin Elmau kasabasında, ülkenin önde gelen düşünce kuruluşlarından Stern Stewart Institute'nün 2024 zirvesine katıldı.

Zirve, Almanya'nın en büyük ve köklü 50'den fazla şirketinin üst yöneticileri (CEO) ve finans bölüm başkanları (CFO) ile alanında öncü akademisyenleri bir araya getirdi.

Bakan Şimşek, Almanya'da katıldığı, ülkenin önde gelen düşünce kuruluşlarından Stern Stewart Institute'nün 2024 Zirvesi'ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaklaşık 24 saatliğine gittiği Almanya'da büyük şirketlerin yöneticileri ve yatırımcılarla verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini aktardı.

OVP sonrası yeni açıklama: Asgari ücret 2025 yılında ne kadar olacak? OVP sonrası yeni açıklama: Asgari ücret 2025 yılında ne kadar... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'YE İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR''

Şimşek, "Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor, esas hedefimiz olan uluslararası doğrudan yatırımları artırmak için çabalarımızı yoğunlaştırıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading