Bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 50 bin TL hesaplarda

Bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 50 bin TL hesaplarda

BDDK'nın almış olduğu yeni kararla Türkiye'de birçok banka müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunmaya başladı. Bazı bankalar sıfır faizle 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağladıklarını duyurdu. İşte nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi veren bankalar...  

Ekonomi

23.09.2024, 16:02

BDDK'nın yeni düzenlemeleri kapsamında faizsiz kredi kampanyaları Türkiye'deki müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Yüksek kredi notuna sahip olan müşterilere sunduğu bireysel fırsatlar kapsamında vatandaşlara büyük destek sağlayan kredi kampanyaları başladı.

Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi: İstanbul - Bursa bakın kaç saate düşecek Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi: İstanbul - Bursa bakın kaç... Haberi Görüntüle

BBDK KARARI SONRASI FAZİLERDE DÜZENLEME

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından sunulan tüketici kredisi büyük faiz indirimine yol açtı. Bankalar faizsiz kredi teklifi veren bankalara özel genişletilmiş kredi imkanını sunuyor. Bazı bankalar ise yeni karara uyarak müşterilerine faizsiz kredi sunmaya hazırlanıyor.

Bakan Kacır, Togg için beklenen rakamı açıkladı! 16 ayda ne kadar araç üretildi? Bakan Kacır, Togg için beklenen rakamı açıkladı! 16 ayda ne... Haberi Görüntüle

BANKALARDAN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KREDİ İMKANI

Ziraat Bankası ilk defa mobil bankacılık hizmeti alacak vatandaşlara 2 bin 500 TL bankkart kazanam fırsatı sunacağını açıkladı.

QNB Finansbank toplamda 45 bin TL'ye kadat faizsiz kredi imkanı sunarken, 20 bin TL'sini 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi olarak, 25 bin TL'sini de 3 ay vadeli nakit avans fırsatı sağlıyor. 

Enpara ise müşterilerine özel, masrafsız 20 bin TL'ye kadar 3 ay sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. 

Garanti BBVA ise 6 ay vadeli 20 Bin TL krediy eek olarak 25 bin TL nakit avans sunuyor.

İş Bankası ise müşterilerine özel 25 bin TL faizsiz nakit avans fırsatı sunuyor. 

Akbank 6 ay vadeli 20 bin TL ihtiya kredisi ve 3 ay vadeli 25 bin TL faizsiz nakit avans imkanı sunuyor.

TEB 6 ay vadeli 25 bin TL'ye varan kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans imkanı sunuyor.

Denizbank ise 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlarken 6 ay vadeli 10 bin TL ve 3 ay vadeli 15 bin TL kredi vereceğini açıkladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading