Yandex Metrica

Bankalardan faizsiz kredi müjdesi! Türkiye'nin 3 büyük bankasından müşterilerine özel kampanya! 50.000 TL ihtiyaç kredisi cebinizde

Bankalardan faizsiz kredi müjdesi! Türkiye'nin 3 büyük bankasından müşterilerine özel kampanya! 50.000 TL ihtiyaç kredisi cebinizde

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunmuş olduğu özel ihtiyaç kredilerine başvurularına başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'tan müşterilerine özel 50.000 TL'ye 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. 

Ekonomi

16.09.2024, 15:39

Türkiye'nin büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank uygun faiz oranlarıyla yeni ihtiyaç kredilerini müşterilerine sunuyor. Okulların açılmasıyla birlikte lışverişe çıkan aileler maddi anlamda zorluk yaşasalarda birçok banka ihtiyaç kredisi için vatandaşlara büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları ise müşterilerine avantajlı kredi imkanı sağlıyor. 

Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı? Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı? Haberi Görüntüle

3 BÜYÜK BANKADAN MÜŞTERİLERİNE DESTEK

Ziraat Bankası, cazip kredi seçenekleriyle yüzde 4.54 faiz oranıyla toplamda 121.964 TL ödenecek olan kredinin aylık 3 bin 380 TL taksitle geri ödeme imkanı sunuyor. 

Halkbank ise esnek kredi imkanı ile 135 bin 711 TL ile toplam geri ödeme tutarı aylık 3 bin 762 TL taksitle ihtiyaç kredisini müşterileri için hazırladı. 

Vakıfbank yüzde 4.99 faiz oranlarıyla sunduğu ihtiyaç kredisini 130 bin TL toplam ödeme ile aylık 3 bin 620 TL ye ödeme sunuyor. Vakıfbank sunmuş olduğu esnek kredi imkanı ile acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara destek veriyor.

MB kararı öncesi dikkat çeken mevduat faiz kararı: 1 milyon TL ne kadar kazandırır? MB kararı öncesi dikkat çeken mevduat faiz kararı: 1 milyon... Haberi Görüntüle

VATANDAŞA KREDİ DESTEĞİ

Bankalara kredi için başvurmanız halinde faiz oranları ile esnek geri ödemesi kolay hale gelen uygun kredi kampanyaları kapsamında toplam ödeme tutarlaı ve aylık taksitleri ile her bütçeye uygun kredi imkanı sunuluyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading