Başvuran herkese 350 bin TL geri ödemesiz kredi! İster iş kur ister borcunu öde! Başvuru şartları belli oldu

Nakit ihtiyacı olanlarlar dikkat! Bankaların yüksek kredi faiz oranları yerine devlet destekli krediler sizin sıcak para ihtiyacınızı karşılayacak. Özellikle yeni iş kuracak ya da işini büyütecek olanlar için yeni fırsat KOSGEB ve Halkbank iş birliği ile geldi. Peki geri ödemesiz krediye nereden başvuru yapabilirim?

Ekonomi

17.07.2024, 13:53

Halkbank ve KOSGEB iş birliği ile girişimci kredisi kampanyası başladı. 350 bin TL’lik yeni kredi paketi 12 ay geri ödemesiz olarak sağlanacak. İş kurmak isteyen herkese sağlanacak olan yeni kredi kampanyasında şartlar ve detaylar belli oldu. 

Yeni iş kurmak isteyen kişiler için Halkbank ve KOSGEB’den bomba kampanya geldi. Uzun süreden beri yoğun ilgi gören girişimci kredisinde limitler de arttı. Halkbank, tam 350 bin TL kredi verecek. KOSGEB desteği ile sağlanacak olan girişimci kredisi 12 ay da geri ödemesiz olacak. 35 yaşını aşmamış genç girişimciler bu kampanyaya başvuru yaparak kredi alabilir. Halkbank’ın resmi internet sitesinde girişimci kredisine dair daha detaylı bilgiler yer alıyor.

ABD'nin ağzının tadı Türkiye'den! Tam 22 milyon 883 bin dolarlık ihracat ABD'nin ağzının tadı Türkiye'den! Tam 22 milyon 883 bin dolarlık... Haberi Görüntüle

350 BİN TL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ

Halkbank ve KOSGEB iş birliği ile düzenlenen girişimci kredisi yeni iş kuracak olan yeni girişimcilere yönelik veriliyor. Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin en az Yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuş ve mezun olduğu Bölümle ilgili herhangi bir İş tecrübesi bulunmayan kişiler girişimci kredisi kullanabiliyor. Girişimci kredisi almak için aynı zamanda 35 yaşından küçük olma şartı aranıyor. Genç Girişimciler için düzenlenen bu kredi kampanyası, 350 bin TL üst limitli olarak belirlendi.

Halkbank’tan finanse edilecek olan 350 bin TL genç girişimci kredisi, şubeden başvurularla veriliyor. 12 ay boyunca geri ödemesiz olarak sağlanan devlet destekli Kredi, 60 ay vadeli olarak sunuluyor. Temmuz ayı sonuna kadar Halkbank şubelerinden başvurunuzu yaparak genç girişimci kredisinden yararlanabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading