Bayram öncesi o banka atak yaptı! Kredi alacaklar kapıda kuyruk oluşturdu! Düşük faizle 250 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı!

Bayram öncesi o banka atak yaptı! Kredi alacaklar kapıda kuyruk oluşturdu! Düşük faizle 250 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı!

Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşlar nakit ihtyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranıyla ihtiyaç kredisi aramaya koyuldu. Türkiye İş Bankası ise düşük faiz oranıyla 250 Bin TL kredi kampanyasını duyurdu.

Ekonomi

04.06.2024, 17:22

Kurban Bayramı önesinde milyonlarca vatandaş uygun fiyatlı ihtiyaç kredisi aramaya koyuldu. Bayramda nakit ihtiyacını karşılamak için banka banka kredi arayan vatandaşlara ise Türkiye İş Bankası'ndan sevindiren bir haber geldi. 

Altın için tam zamanı! Hangi seviyelere gelecek? Altın için tam zamanı! Hangi seviyelere gelecek? Haberi Görüntüle

DÜŞÜK FAİZLE 250 BİN TL KREDİ

Türkiye İş Bankası müşterilerine ve müşterisi olmak isteyen vatandaşlara 250 bin TL düşük faizli bayram kredisi imkanı sunduğunu duyurdu. Türkiye İş Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde 250 bin TL kredi imkanı sunmasının ardıdan, şubeye gitmeden, işcep uygulaması üzerinden bayram kredisi imkanı sunuyor. 

TMSF’den Çankaya’da satılık villa TMSF’den Çankaya’da satılık villa Haberi Görüntüle

YÜZDE 1.5 FAİZ ORANIYLA ÖZEL KAMPANYA

Türkiye İş Bankası 50 bin TL'ye varan kredilerde 36 ay, 100 bin TL'ye varan krediler için 24 ay, 100 bin TL ve üzeri krediler için ise 12 ay vade uyguladığı öğrenildi.  İş Bankası ayrıca 250 bin TL'ye varan kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen müşterileri için, faiz oranı yüzde 1.5 ila 2.5 arasında kredi imkanı sunduğunu duyurdu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading