Biden'ın seçim iddiası kripto para borsasını tepe taklak etti! Bitcoin kan kaybediyor

Biden'ın seçim iddiası kripto para borsasını tepe taklak etti! Bitcoin kan kaybediyor

Bitcoin'deki değer kaybı küresel kripto piyasasını sarstı. Küresel kripto para piyasasının değeri 2 trilyon doların altına kadar düştü.

Ekonomi

06.07.2024, 13:01

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki durdurulamayan düşüş, Mt. Gox borsasının 2014'te çalınan varlıkları sahiplerine dağıtmaya başladığına yönelik raporlar nedeniyle meydana geldi. 

Artık faaliyet göstermeyen Mt. Gox borsasının yaklaşık 10 milyar dolar değerindeki kripto varlıklarının bu ay kademeli bir şekilde sahiplerine dağıtması beklenirken yatırımcılar, bu varlıkların önemli bir kısmının satılacağından oldukça tedirgin.

Bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 50 bin TL hesaplarda Bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar o... Haberi Görüntüle

24 SAATTE YÜZDE 7,7 DEĞER KAYBETTİ 

Buna bağılı olarak küresel kripto para piyasasının değeri, 24 saatte yüzde 7,7 azalarak 1 trilyon 980 milyar dolara düştü.

Borsa güne nasıl başladı? İşte 03.10.2024 perşembe günü açılış rakamı... Borsa güne nasıl başladı? İşte 03.10.2024 perşembe günü açılış rakamı... Haberi Görüntüle

BİTCOİN'DE YÜZDE 6 DÜŞÜŞ

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, saat 11.45 itibarıyla son 24 saatte fiyatında yüzde 6'ya yakın düşüş yaşayan Bitcoin, 54 bin 250 dolar seviyesine kadar düştü.Bitcoin gün ortasında 54 bin 981,2 dolardan işlem görüyor.

Türkiye 2035'e hazırlanıyor: Güneş enerjisi ile dev hedef Türkiye 2035'e hazırlanıyor: Güneş enerjisi ile dev hedef Haberi Görüntüle

ETHEREUM'DA YÜZDE 9,6 DÜŞÜŞ 

Piyasa değeri bakımından ikinci sırada en çok tercih edilen kripto para Ethereum da son 24 saatte yüzde 9,6 değer kaybederek 2 bin 864 dolar seviyesine indi.Ethereum, gün ortasında 2 bin 916,55 dolarda.

Altın yatırımcısını bu defa üzdü! Altın fiyatlarında beklenmedik düşüş: 1 Ekim 2024 altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın yatırımcısını bu defa üzdü! Altın fiyatlarında beklenmedik düşüş: 1... Haberi Görüntüle

BIDEN'IN ADAYLIKTAN ÇEKİLMEK İSTEMESİ PİYASALARI ETKİLEDİ

Kripto para piyasası uzmanları, ABD'deki başkanlık seçimlerinde Joe Biden'ın adaylıktan çekilme ve yerine "kripto para karşıtı" bir adayın gelme ihtimalinin de söz konusu varlıklarda satış baskısı yarattığını ifade ediyor. 

Analistler, ABD’deki başkanlık seçimlerine yönelik belirsizliklerin de kripto varlıklarda satış baskısı yarattığının altını çiziyor. 

Küresel piyasalardaki yatırımcılar, 81 yaşındaki Başkan Joe Biden'ın ABD'de yeniden seçilme teklifini iptal etme çağrılarına boyun eğmesi ihtimaline karşı senaryolar üretiyor.

Kripto endüstrisini destekleyen Cumhuriyetçi Donald Trump'ın karşısına daha güçlü bir Demokrat rakibin ortaya çıkması ihtimali üzerinde duruluyor. 

Altın kanatlandı uçtu! İslam Memiş altında beklediği zirvenin tarihini açıkladı: İşte 26 Eylül Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın kanatlandı uçtu! İslam Memiş altında beklediği zirvenin tarihini açıkladı:... Haberi Görüntüle

BİTCOİN EN SON NE ZAMAN REKOR KIRDI? 

2023'ün son çeyreğinden itibaren fiyatı yükseliş eğilimine giren Bitcoin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) 11 Bitcoin spot ETF'si başvurusunu onaylamasının ardından 14 Mart'ta 73 bin 750 dolar seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading