Bitcoin'den heyecanlandıran hareket! İşte yaklaştığı kritik seviye...

Bitcoin'den heyecanlandıran hareket! İşte yaklaştığı kritik seviye...

ABD seçimlerinin Trump lehine sonuçlanabileceğine yönelik beklentiler, Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarda yükselişi destekledi. Bitcoin, 70 bin dolara yaklaşarak 29 Temmuz'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Ekonomi

21.10.2024, 16:00

Kripto para piyasaları, ABD başkanlık seçimlerine yönelik belirsizlikler ve Ortadoğu'daki çatışmaların etkisiyle pozitif bir seyir izliyor. Özellikle Bitcoin ve Ethereum, yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ediyor. Bitcoin, günün ilk işlemlerinde 69 bin dolar seviyesini aşarak 69 bin 520 dolara kadar yükseldi.

Ehliyet ile kimlikler ücretsiz birleştiriliyor! Üstelik sadece 5 dakika Ehliyet ile kimlikler ücretsiz birleştiriliyor! Üstelik sadece 5 dakika Haberi Görüntüle

TRUMP ETKİSİ KRİPTO PARALARA OLUMLU YANSIDI

ABD'de yaklaşan başkanlık seçimlerine ilişkin piyasalarda Donald Trump'ın kazanabileceği ihtimali fiyatlanmaya başladı. Trump, daha önce kripto paralara açık destek vermişti ve bu durum, yatırımcıların sektöre olan güvenini artırdı. Kripto paralarda gözlenen iyimser hava, Bitcoin ve diğer dijital varlıkların yükselişine katkıda bulundu.

Yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi belli oldu Yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi belli oldu Haberi Görüntüle

KAMALA HARRIS'İN DÜZENLEYİCİ VAATLAERİ

Trump’ın karşısındaki Demokrat aday Kamala Harris ise kripto paralar için daha düzenleyici bir yaklaşım sergilemeyi vaat etti. Harris, sektöre yönelik düzenleyici bir çerçeve oluşturma sözü vererek, Biden yönetiminde yaşanan baskıların hafifleyebileceğine işaret etti. 

Türk-Arap iş dünyası İstanbul'da bir araya geliyor Türk-Arap iş dünyası İstanbul'da bir araya geliyor Haberi Görüntüle

BITCOIN'İN HAFTALIK PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Bitcoin, geçtiğimiz hafta bir aydan uzun süredir en iyi haftalık performansını sergiledi. ABD seçimlerine yönelik beklentilerin yanı sıra, kripto piyasalarında devam eden küresel gelişmeler Bitcoin’in yükselişini desteklemeye devam ediyor. Yatırımcılar, Bitcoin'in 70 bin dolar seviyesini aşmasını beklerken, Ethereum’un da yükseliş trendine katkı sunduğu gözlemleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading