Borsa İstanbul'da düşüş hızlandı! İşte en çok değer kaybeden 5 hisse

Borsa İstanbul'da düşüş hızlandı! İşte en çok değer kaybeden 5 hisse

Borsa İstanbul (BIST 100) endeksi haftaya düşüşle başladı. Cuma gününü de kayıpla kapatan BIST 100 yatırımcısını üzdü. İşte, en çok değer kaybeden 5 hisse…

Ekonomi

30.09.2024, 13:21

Borsa İstanbul (BIST 100) endeksi haftaya yüzde 0,3 düşüşle 9.747,67 puandan başladı. BIST 30’da düşüş ilk işlemlerde yarım puana kadar ulaşırken BIST 100 dışı endeksin güne kısmi yükselişle başladığı gözlemlendi.

Borsa İstanbul’da haftanın açılışında metal ve spor yüzde 1 bandında yükselişle ön planda yer aldı. Banka ve iletişim sektörü de ilk işlemler sonrasında en çok düşüş yaşayan sektörlerden oldu.

Borsa İstanbul

Küresel piyasalar, başta ABD'nin istihdam raporu olmak üzere yoğun makroekonomik veri takviminin takip edileceği haftaya temkinle başladı. Dünya genelinde ise enflasyonla mücadelenin resesyonla sonuçlanıp sonuçlanmayacağına ilişkin soru işaretleri ve Orta Doğu'daki çatışmaların neden olduğu endişeler, piyasalardaki endişeleri arttırdı.

Bakan Bolat'tan kritik değerlendirme! En yüksek ağustos ayı ihracatı rekoru için ne dedi? Bakan Bolat'tan kritik değerlendirme! En yüksek ağustos ayı ihracatı rekoru... Haberi Görüntüle

BIST 100’DE DÜŞÜŞ YAŞAYAN 5 HİSSE

  • AGROT
  • GARAN
  • FROTO
  • TOASO
  • AKBNK

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading