BOTAŞ'tan İsrail iddialarına yalanlama: 'Herhangi bir faaliyetimiz bulunmamaktadır'

BOTAŞ'tan İsrail iddialarına yalanlama: 'Herhangi bir faaliyetimiz bulunmamaktadır'

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi, soykırımcı İsrail ile ilgili çıkan iddialara yanıt verdi. Şirketten yapılan açıklamada petrol ihraç edildiği yönündeki iddiaların asılsız olduğu vurgulandı. 

Ekonomi

30.06.2024, 21:15

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere yönelik soykırım faaliyetlerini sürdüren işgalci İsrail’e petrol ihraç edildiği yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı.. Açıklamada, 'BOTAŞ'ın ham petrolün satışı ve ticaretine ilişkin herhangi bir faaliyeti bulunmamaktadır.' ifadeleri kullanıldı.

Soykırımcı İsrail'le ticari ilişkileri bulunduğu ileri sürülen Şirketten yapılan açıklamada, İsrail'e petrol ihraç edildiği yönündeki asılsız iddialara yönelik olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı ortaya çıktığı ifade edildi.

Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam geliyor Yurt dışından telefon alacaklara büyük şok! IMEI kaydı ücretine zam... Haberi Görüntüle

"BOTAŞ'IN HAM PETROL TİCARETİNE İLİŞKİN FAALİYETİ BULUNMAMAKTADIR"

Açıklamada, "BOTAŞ tarafından İsrail'e petrol ihraç edildiği yönündeki asılsız iddialara yönelik olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur. BOTAŞ'ın ham petrolün satışı ve ticaretine ilişkin herhangi bir faaliyeti bulunmamaktadır." ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading