Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu fiyata kapış kapış satılacak: BMW’den ucuz elektrikli otomobil hamlesi

Bu fiyata kapış kapış satılacak: BMW’den ucuz elektrikli otomobil hamlesi

Araba almak isteyen, arabasını yenilemek isteyenler dikkat! Alman otomotiv üreticisi BMW, genç alıcıları hedefleyen elektrikli araç üretme kararı aldı. BMW 1 ve 2 Serisi uygun fiyatlarla satılacak.

Ekonomi

22.06.2024, 15:42

BMW’nin kompakt sınıfı, elektrikli araç dünyasına adım atıyor. BMW 1 Serisi, markanın genç alıcıları hedeflemesiyle uygun fiyatlı bir elektrikli araç haline geliyor. BMW’nin 1 ve 2 Serisi, i1 ve i2 isimli elektrikli modelleriyle piyasaya çıkacak.

Bu iki yeni elektrikli araç, Münih’te geliştirilme aşamasında. BMW, elektrikli 1 ve 2 Serisi modellerini benzinli modellerle birlikte satmayı planlıyor. AutoCar’a göre, BMW 1 Serisi elektrikli hatchback veya sedan olarak piyasada olacak. Bu arada, i2, i3’ün “manevi halefi” olarak yer alacak.

Emeklileri yasa boğan haber SGK'dan geldi: O şartlara uymayan kişilerin maaşları kesilecek ve faiziyle geri alınacak Emeklileri yasa boğan haber SGK'dan geldi: O şartlara uymayan kişilerin... Haberi Görüntüle

2028'DE YENİ SÜRPRİZ

Ürün ve marka yönetimi başkanı Bernd Koerber, BMW’nin “genç nesille bağlantı kurmak” ve tüm pazarlarda genişlemek istediğini belirtti. Koerber, bu araçların karlılığı düşük olabilir, ancak genç müşterileri çekme ve BMW’yi belirli pazarlarda geliştirme amacını taşıdığını vurguladı.

Rakip Mercedes-Benz’in A-Serisini 2026’da piyasadan çekmesiyle BMW, bunu bir fırsat olarak görüyor. Elektrikli 1 Serisi’nin 2027’de piyasaya sürülmesi bekleniyor, ardından 2028’de i2 gelecek. Bu elektrikli araçlar, BMW’nin Neue Klasse platformu üzerine inşa edilecek.

Sınırsız petrol rezervi: Güneş açtıkça oluk oluk petrol akacak: Hem de bedava olacak! Sınırsız petrol rezervi: Güneş açtıkça oluk oluk petrol akacak: Hem... Haberi Görüntüle

"SUV'DEN SEDANA KADAR"

BMW, geçtiğimiz Eylül ayında Neue Klasse elektrikli araç platformunu tanıttı. Bu platform, markanın gelecekteki yüksek teknoloji ve verimlilik odaklı elektrikli araçlarını temsil ediyor. Neue Klasse elektrikli araçları, “yüzde 30 daha fazla menzil, yüzde 30 daha hızlı şarj ve yüzde 25 verimlilik artışı” sunacak. BMW CEO’su Oliver Zipse, önümüzdeki 24 ay içinde “SUV’den sedana kadar” altı Neue Klasse elektrikli aracının piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Neue Klasse platformu üzerinde iki özel varyant geliştiriliyor: NBx ve NAx. NBx, önden ve dört tekerlekten çekişli modeller için, NAx ise arkadan ve dört tekerlekten çekişli elektrikli araçlar için tasarlanmış. Yeni elektrikli 1 ve 2 serisi, NBx platformunu kullanan ilk modeller olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading