Yandex Metrica

Çalışanlara fıstık gibi müjde! Onay verildi: 65 bin TL ikramiye o tarihte hesaplara yatacak!

Çalışanlara fıstık gibi müjde! Onay verildi: 65 bin TL ikramiye o tarihte hesaplara yatacak!

Milyonlarca kamu ve belediye çalışanının beklediği müjde geldi. 32 bin 680 TL + 32 bin 680 TL toplamda 65 bin TL olacak dev ikramiye için onay resmen verildi. Peki ödemeler ne zaman hesaplara yatacak?

Ekonomi

27.08.2024, 17:44

Kamu, belediye çalışanları ve memurlar için belediye kanununun 49 maddesine göre verilecek olan ödemelere ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sosyal denge tazminatı adı altında ikramiye ödemeleri yapılacak. İkramiyeler yılda iki kez hesaplara yatıyor. Birinci ödemesini alan çalışanlar ikinci ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Sosyal denge tazminatı adı altında verilen ikramiye elediye çalışanlarına yılda iki kere 22.694 TL olmak üzere toplam 48.000 TL olarak yatırılacak. Memurlara ise yine yılda iki kere olmak üzere 32.680 TL'den toplamda 65 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak.

Eylül ayı kira artış tavanı ne kadar oldu? Eylül ayı kira artış tavanı ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

İKRAMİYELER NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Belediye, kamu çalışanı ve memurlara verilecen olan ilk ikramiyenin taksidi temmuz ayında hesaplara yatmıştı. Çalışanlar ikinci ikramiyelerin hesaplara yatacağı tarihi araştırmaya başladı. Kesin bir tarih olmamakla birlikte ikramiyelerin Kasım ayında hesaplara yatması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading