Yandex Metrica

Sitede Ara

Cep telefonu faturalarını mutlaka kontrol edin! Fazladan ödeme yapıyor olabilirsiniz

Cep telefonu faturalarını mutlaka kontrol edin! Fazladan ödeme yapıyor olabilirsiniz

Cep telefonu faturaları içimn önemli bir uyarı yapıldı. Kullanıcıların bazı durumlarda fazladan ödeme yaptığı ve bunu fark etmediği ortaya çıktı. Dijital Dönüşüm Uzmanı Ali Murat Kırık, tüm cep telefonu kullanıcılarını uyardı.

Ekonomi

24.06.2024, 19:20

Cep telefonu artık sadece konuşma ve mesajlaşma amacıyla kullanılmıyor. Cebimizdeki bu akıllı cihazlar alışverişten yön bulmaya, çeşitli aktivitelere kaydolmaktan televizyon izlemeye kadar her an yanımızda bulunuyor, her anımızda adeta elimiz kolumuz oluyor. 

Son viraja girildi! Memur ve emekli zammını belirleyecek: İşte ekonomistlerden Haziran ayı enflasyon tahmini... Son viraja girildi! Memur ve emekli zammını belirleyecek: İşte ekonomistlerden... Haberi Görüntüle

BİR TIKLA TUZAĞA DÜŞEBİLİRSİNİZ

Dijital Dönüşüm Uzmanı Ali Murat Kırık, cep telefonu kullanıcılarının gereksiz yere yaptığı ödemelere dikkat çekti. Kırık, birçok mobil uygulamanın ücretsiz deneme süresiyle indirildiğini fakat kullanıcıların bu süreyi unuttuğunu belirtti. Bir tıkla binlerce kişinin tuzağa düştüğünü ifade eden Kırık, "Mobil uygulamalarda gezinirken karşınıza çıkan ücretsiz deneme ya da hemen üye olmanızı isteyen yazılara tıklamamanızı öneriyoruz. Bu tür uygulamalar kullanıcılar farkında olmadan onaylarını alarak onları ciddi masraflara sokabilir." dedi. 

Faturasız hizmet ve elden kira ödemesi yapanlar dikkat: Vergi paketinde yeni detaylar ortaya çıktı: Ağır cezalar yolda Faturasız hizmet ve elden kira ödemesi yapanlar dikkat: Vergi paketinde... Haberi Görüntüle

SÜREKLİ KONTROL EDİLMELİ

Bu aşamada faturların sürekli olarak kontrol edilmesinin önemine vurgu yapan Ali Murat Kırık, böylece her ay ödenen fatura tutarının üzerinde gelen faturaların fark edilebileceğini hatırlattı. Bunun yanı sıra fatura ödemede de 3D güvenlikli ödeme yöntemlerinin tercih edilmesini öneren Kırık, farklı mecralardan yapılan ödemelerin faturalara ciddi oranda ek yük oluşturabileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading