Yandex Metrica

Clio fiyatına SUV! Renault'tan cillop gibi indirim: Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız

Clio fiyatına SUV! Renault'tan cillop gibi indirim: Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız

Araç sahibi olmak isteyenlere cillop gibi kampanya! Sık tercih edilen otomobil devi Renault, en pahalı SUV modeli olan Austral için dev indirim kampanyasını duyurdu. 

Ekonomi

25.06.2024, 15:24

Fransız otomotiv firması Renault, Türkiye pazarında dev kampayalarla ilgi çekmeye devam ediyor. Özellikle en dolu ve en pahalı SUV modeli olan Renault Austral için yapılan indirimler, otomobil tutkunlarının gözlerini kamaştırıyor. Otomotiv devi bu yüksek donanımlı SUV modeliyle pazar payını artırmak ve segmentinde rekabetçi bir konum elde etmek üzerine odaklanıyor.

İşçi ve işverenin dikkatine! Çalışanlar arasındaki ücret farkı ayrımcılık tazminatına sebep oluyor! İşçi ve işverenin dikkatine! Çalışanlar arasındaki ücret farkı ayrımcılık tazminatına... Haberi Görüntüle

CLIO FİYATINA AUSTRAL

İç piyasada şu an 1.605.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Austral, Renault'un daha küçük ve kompakt modeli olan Clio'nun en dolu versiyonuyla neredeyse aynı fiyatta. Bu kampanya ile otomobil tutkunları Clio fiyatına Renault Austral sahibi olma fırsatı yakalıyor.

Renault, en pahalı SUV modeli olan Austral baz donanım seviyesinde 160 beygir gücünde hibrit bir motor ve tam otomatik şanzıman ile donatılmış durumda. Güçlü motor seçeneği, SUV segmentinde performans arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor. Öte yandan akıt tüketimi konusunda da ekonomik değerler sunmasıyla dikkat çekiyor, böylece hem güç hem de verimlilik beklentilerini karşılıyor.

Geniş iç hacim, yüksek donanım özellikleri ve modern tasarımıyla Türkiye pazarında öne çıkan Renault Austral, özellikle SUV tercih eden ve konforu, güvenliği ve performansı bir arada arayan kullanıcılar için ideal bir araç. 

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Gelecek yıl 10'lu seviyelere düşebilir Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Gelecek yıl 10'lu seviyelere düşebilir Haberi Görüntüle

AUSTRAL FİYAT LİSTESİ

İç piyasada etkinliğini artırmak isteyen Renault, geniş ürün yelpazesi ve çeşitli segmentlerdeki modelleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedefliyor. Austral gibi premium özelliklere sahip modellerin cazip fiyatlarla sunulması, markanın müşteri memnuniyetini artırma ve rekabet gücünü koruma hedeflerini destekliyor. Peki Austral'ın fiyatları ne kadar?

techno mild hybrid 160 hp auto

Fiyatı: 1.605.000 TL

techno esprit alpine mild hybrid 160 hp auto

Fiyatı: 1.844.000 TL

techno esprit alpine E-tech full hybrid 200 hp

Fiyatı: 2.126.000 TL

Habere Tepki Ver

1

1

1

1

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading