Yandex Metrica

Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes almak imkansız! İslam Memiş tek tek açıkladı

Dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL: Artık nefes almak imkansız! İslam Memiş tek tek açıkladı

Altın yorumlarıyla dikkat çeken İslam Memiş, gram altın ve ons altına yönelik öngörülerini takipçileriyle paylaştı. Farklı farklı iddialarda bulunan Memiş, dolar 45 lira olacak, gram altın 3500 TL olacak dedi.

Ekonomi

26.06.2024, 09:45

Önümüzdeki haftayı 'Kazan dibi' olarak adlandıran İslam Memiş, Temmuz ayında gram ve ons altın fiyatlarına yönelik öngörülerini şu şekilde açıkladı:

“Borsa İstanbul'da orta ve uzun vadede 11-12 bin puan bekliyorum. 10 bin puanın aşağısını da beklemeyi sürdürüyorum. Endeksin artışı, senetler artmayınca kafa karıştırıyor. Yılın ikinci yarısı için ‘borsada bundan sonra profesyonel yatırımcılar kazanacak’ demiştim."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için net tarih verdi! 'En adaletsiz vergi enflasyonist vergidir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için net tarih verdi! 'En adaletsiz... Haberi Görüntüle

DOLAR 45 LİRAYI BULACAK

Dolar kurunda 40-45 bandına kadar yükseliş beklentim sürüyor. Bu tahminimde bozulma yok."

Euro/dolar paritesi ise yatay. Öngördüğümüz performansları göstermiyor parite. 1.09'a yükseldikten sonra yeniden geriledi. Euro yüzleri çok güldürmüyor. Belki elimizdeki Euro'yu altınla veya gümüşle takas yapabiliriz. Bir kez daha şans vereceğiz. 1.08 üzerinde kalıcı olamazsa takas yaparız."

Parasını bunlara yatıranlar kazandı! Bu hafta kazandıran yatırım aracı belli oldu! Parasını bunlara yatıranlar kazandı! Bu hafta kazandıran yatırım aracı belli... Haberi Görüntüle

3500 TL HEDEFİMİZ DEVAM EDİYOR...

Ons altında 2 bin 280 dolar senenin son destek seviyesi. Son düşüşler demiştim. 2 bin 280 doları göz ardı etmeyin. Hafta sonuna kadar senenin dibi görülebilir. Bu yüzden bu destek seviyesini bekleyeceğim. Gram altın 2 bin 487–2 bin 493 TL seviyesinde. Gram altında 2 bin 450 – 2 bin 500 TL aralığını kısa vadede bekleyeceğiz. Altında yatırımcıları temmuz ayına hazırlıyorum. Temmuzda yükselişlerin başlayacağına ilişkin uyarılarım vardı. Temmuzda alım fırsatı vermeden zirveler olacak.”

Ons altında 2 bin 600 ilk hedef, gram altında 2 bin 700 TL ilk hedef. Devamında 3 bin dolar ons altın, gram altın ise 3 bin-3 bin 500 TL tahmin ediyoruz. ‘Kazan dibi’ dediğimiz olay haziran ayının son haftasında gerçekleşebilir. Bu tarihten sonra altının yolculuğu başlıyor. Temmuz ayı itibarıyla altın fiyatları yükselişe geçiyor. Burada sessizce bekleyenler yine kazançlı çıkacaktır.”

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading