Dolar günü nasıl açtı? İşte 09.10.2024 çarşamba günü dolar/TL endeksinin güne başlangıç rakamı...

Dolar günü nasıl açtı? İşte 09.10.2024 çarşamba günü dolar/TL endeksinin güne başlangıç rakamı...

Dolar/TL, güne hafif bir yükselişle 34,2770 seviyesinden başladı. Küresel piyasalarda ABD verilerinin etkisi sürerken, Orta Doğu'daki gerginlikler yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ekonomi

09.10.2024, 10:36

Dolar/TL, 9 Ekim 2024 Çarşamba gününe yükselişle başladı ve saat 10.00 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 34,2770 seviyesinden işlem görüyor. Bir önceki gün yatay seyreden dolar/TL kuru, günü 34,2650 seviyesinde tamamlamıştı.

Tüm zamanların zirvesinde! Altın kritik eşiğe dayandı: İşte 25 Eylül güncel altın fiyatları... Tüm zamanların zirvesinde! Altın kritik eşiğe dayandı: İşte 25 Eylül... Haberi Görüntüle

EURO VE STERLİN'DEKİ HAREKETLİLİK

Doların yanı sıra euro/TL yüzde 0,1 düşüşle 37,6200 seviyesinde işlem görürken, sterlin/TL ise yüzde 0,3 oranında gerileyerek 44,8240 seviyesine indi. Küresel döviz piyasalarındaki dalgalanmalar, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Dolar bu hafta kazandıracak! İşte 6 Ekim 2024 Pazar Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları Dolar bu hafta kazandıracak! İşte 6 Ekim 2024 Pazar Dolar,... Haberi Görüntüle

DOLAR ENDEKSİ YÜKSELİŞTE

Dolar endeksi de küresel piyasalarda yükseliş eğilimini sürdürerek şu sıralarda yüzde 0,1 artışla 102,6 seviyesinde bulunuyor. ABD'de açıklanan olumlu istihdam verilerinin ardından "yumuşak iniş" beklentilerinin güçlenmesiyle piyasalar karmaşık bir seyir izliyor. Orta Doğu'daki jeopolitik gerilimler ise yatırımcılar üzerinde belirsizlik yaratmaya devam ediyor.

ABD'li dev eczane zincirinden flaş karar! 3 bin çalışanını işten çıkarıyor ABD'li dev eczane zincirinden flaş karar! 3 bin çalışanını işten... Haberi Görüntüle

ABD EKONOMİSİNDE ENFLASYON BEKLENTİLERİ

ABD’de ekonominin resesyona girmeden enflasyonun hedeflenen seviyelere çekileceğine dair iyimser beklentiler varlığını sürdürürken, yatırımcıların gözü yarın açıklanacak enflasyon verilerinde. Ayrıca Fed'in yıl sonuna kadar yapacağı iki toplantıda toplamda 50 baz puanlık bir faiz indirimi gerçekleştireceği öngörülüyor.

3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor! ING Bank’tan çılgın promosyon 3 yıl dolmadan emekli maaşını taşıyanlar 20 bin TL kazanıyor!... Haberi Görüntüle

TEKNİK SEVİYELER VE ANALİSAT YORUMLARI

Analistler, dolar endeksinde teknik açıdan 103 seviyesinin direnç, 102 seviyesinin ise destek olarak takip edildiğini ifade ediyor. Bugün ABD'de açıklanacak haftalık mortgage başvuruları, toptan eşya stokları ve FOMC toplantı tutanakları piyasa açısından önemli veriler arasında bulunuyor.

Yatırımcılar, küresel piyasalardaki gelişmeleri ve Fed politikalarını yakından izlemeye devam ederken, doların güçlü kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading