Dolar günü nasıl açtı? İşte 17.10.2024 perşembe günü dolar/TL'nin işlem gördüğü seviyeler...

Dolar günü nasıl açtı? İşte 17.10.2024 perşembe günü dolar/TL'nin işlem gördüğü seviyeler...

Dolar/TL, 17 Ekim 2024 perşembe günü sabah saatlerinde yatay bir seyir izleyerek 34,1910 seviyesinden işlem görüyor. Küresel piyasalarda dikkatler Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) para politikası kararlarına çevrilmiş durumda.

Ekonomi

17.10.2024, 10:35

Dolar/TL, haftanın dördüncü işlem gününe yatay bir başlangıç yaparak 34,1910 seviyesinden işlem görüyor. Dün düşüş eğiliminde olan dolar kuru, günü yüzde 0,1 oranında azalışla 34,1720 seviyesinden tamamlamıştı. Sabah saatlerinde dolar/TL yüzde 0,1 artışla 34,1910 seviyesinde işleem görmeye devam ediyor.

Çayımıza bile hile karıştı! Bakanlık ünlü çay firmalarını tek tek ifşaladı! Vatandaşa çay yerine bakın neler içirmişler! Çayımıza bile hile karıştı! Bakanlık ünlü çay firmalarını tek tek... Haberi Görüntüle

EURO VE STERLN KURLARI

Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,2 artışla 37,2280’den, sterlin/TL ise yatay seyirle 44,4230’dan satılıyor. Dolar endeksi ise yüzde 0,1 artışla 103,6 seviyesinde bulunuyor. Küresel piyasalarda dalgalı bir görünüm hâkimken, yatırımcılar Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde temkinli bir duruşsergiliyor.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir ve Kocaeli dikkatleri üzerine çekti Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir... Haberi Görüntüle

KÜRESEL PŞİYASALARDA MERKEZ BANKASI BEKLENTİLERİ

Piyasalar, özellikle Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) bugün açıklayacağı para politikası kararlarını yakından izliyor.Dünya genelinde uygulanan sıkı para politikasının sona yaklaşıp yaklaşmadığı, resesyon riskleri ve faiz artışlarının devam edip etmeyeceği merak konusu.

Altın piyasası için kritik gün! Uyarı geldi! Altın piyasası için kritik gün! Uyarı geldi! Haberi Görüntüle

DOLAR ENDEKSİ VE TEKNİK GÖRÜNÜM

Analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 104 seviyesinin direnç, 102,5 seviyesinin ise destek konumunda bulunduğunu belirtiyor. Küresel ekonomik verilerin yoğun olduğu bu süreçte dolar endeksinin seyri, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin tamamı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın ekim ayında politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutmasını beklerekn, yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı yüzde 47,50 olarak hesaplandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading