Yandex Metrica

Sitede Ara

Dolar tam 28 lira birden... 5 ay sonra kimse tutamayacak! İşte döviz fiyatlarındaki son durum

Dolar tam 28 lira birden... 5 ay sonra kimse tutamayacak! İşte döviz fiyatlarındaki son durum

Dolar kuru, uzun süredir 32 lira seviyelerinde devam ediyor. Döviz fiyatlarının ne zaman yükseleceğini ve düşeceğini öğrenmek isteyen vatandaşlar piyasaları sıkı takipte. Peki 5 Temmuz 2024 Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı ne kadar?

Ekonomi

05.07.2024, 09:19

5 aya yakın bir süredir dolar kuru sabit tutuluyor. Türkiye'ye bu sıcakta 30 milyardan fazla sıcak para girişi oldu. Merkez Bankası dolar alımlarını tamamladı ve doları kontrol altına almayı başardı. Kapalıçarşı'da dolar 32,37 alış fiyatı ile güne başlarken Euro 35,27 TL, İngiliz Sterlini 41,58 TL İsviçre Frangı ise 36,18 TL'den güne başladı.

8.8 milyon metrik ton nadir toprak rezervi bulundu! Bu keşif dengeleri değiştirecek! Değeri dudak uçuklatıyor 8.8 milyon metrik ton nadir toprak rezervi bulundu! Bu keşif... Haberi Görüntüle

5 AY SONRA DOLAR KURUNU KİMSE TUTAMAYACAK

Ekonomi yazaru Selçuk Geçer, "Türkiye dolar bazında en yüksek faiz veren ülke oldu. Dolar bazında yüzde 60 faiz veriliyor. Bu döviz böyle sabit tutulduğu sürece artmaya devam edecek.” dedi.

Geçer, ''Döviz hızlı bir şekilde yukarı gidecek. Sıcak para her zaman tehlikelidir. Dolar enflasyon karşısında çok ucuz kaldı. Faize paranızı yatırırsınız yüzde 60 faiz kazanırsınız döviz bir fırlar yüzde 200 zarar edersiniz. 5 ay sonra da döviz fırlayacak. Enflasyona oranlar doların gerçek değeri şu anda 60 lira. Doları bu şekilde baskıladıkça üreticini bitireceksin, işsizliği patlatacaksın. Bugün 60 lira olan doları ilerde enflasyonla birlikte 70 lira olduğunu konuşacağız. Bir anda yükseliş olacak. Ani hareketle korkunç bir enflasyon oluşur. Türkiye altından kalkamaz” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatlarında dikkat çeken hafta sonu hareketliliği! İşte 6 Temmuz 2024 güncel altın fiyatları... Altın fiyatlarında dikkat çeken hafta sonu hareketliliği! İşte 6 Temmuz... Haberi Görüntüle

5 TEMMUZ 2024 DÖVİZ KURLARI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading