Yandex Metrica

Sitede Ara

Dolar yükseliş trendinde! Dolar haftanın ikinci gününe nasıl başladı? İşte 16Temmuz 2024 güncel döviz kurları...

Dolar yükseliş trendinde! Dolar haftanın ikinci gününe nasıl başladı? İşte 16Temmuz 2024 güncel döviz kurları...

Yatırımcılar ve vatandaşların iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği dolar kuru yükselişini devam ettiriyor. Peki, dolar - Euro fiyatları bugün kaç lira?

Ekonomi

16.07.2024, 08:56

Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar ve Euro'nun bugünkü fiyatını vatandaşlar merak ediyor. Dolar ve euro  geçtiğimiz hafta başlayan yukarı yönlü hareket yatırımcıların gözünü yeniden güncel döviz kurları üzerine çevirdi. Yeni haftanın ilk gününde de yükseliş sürerken 16 Temmuz Salı gününde de döviz kurları yükselişini devam ettirdi.

Dolar kuru geçtiğimiz hafta başladığı çıkış ivmesinin ardından 33 lira bandını aşmıştı. Aynı şekilde euro fiyatı da önemli bir yükseliş kaydederek yatırımcısını şaşırtmıştı. 

Bu hareketin ne kadar süreceğine yönelik merak döviz piyasalarının kapalı olduğu hafta sonunun ardından yeni haftaya taşındı. Peki anlık dolar kuru bugün hangi seviyede? Euro fiyatı, sterlin fiyatı ne kadar? İşte 16 Temmuz Salı güncel döviz kurları...

EPDK Başkanı açıkladı: Elektrik faturalarına Eylül ayında zam var mı? EPDK Başkanı açıkladı: Elektrik faturalarına Eylül ayında zam var mı? Haberi Görüntüle

BUGÜN (16 TEMMUZ) DOLAR FİYATI NE KADAR?

Dolar/TL saat 07:50 itibarıyla 33,00 lira (alış) 33,05'ten (satış)  işlem görüyor. 

Euro 36,01 TL seviyelerinde alıcı bulurken, sterlin ise 42,88 seviyesinde

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading