Yandex Metrica

Sitede Ara

Dopingi bastılar, artık fiyatı düşmez! Uzmanlar bas bas bağırıyor: Gram altın bir daha bu fırsatı vermez!

Dopingi bastılar, artık fiyatı düşmez! Uzmanlar bas bas bağırıyor: Gram altın bir daha bu fırsatı vermez!

Ons altın 19 Haziran gününe 2330 dolardan başlarken, Dünya Altın Konseyi, Merkez Bankalarının alımlarını sürdüreceğini duyurarak yatırımcılara müjdeli haberi verdi. Altın fiyatlarına doping basmaları an meselesi, gram altında hedef önce 3000, daha sonra ise 3500 TL.  

Ekonomi

19.06.2024, 12:27

Altın fiyatları, verilere bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. ABD'de açıklanan mayıs ayı perakende satışlar verisinde, %0,2’lik yükseliş beklentisine karşılık yüzde 0,1 artış yaşandı.

Öte yandan Dünya Altın Konseyi tarafından yapılan bir ankettte, merkez bankalarının çoğunun 2024-2025 yılları arasında altın rezervlerini yükseltmek istediği belirtildi. 2022 ve 2023 yıllarında Merkez Bankaları; sırasıyla 1082 ve 1037 ton altın alımı gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz ay en büyük altın alıcısı Çin, alımlarına ara verdiğini duyurmuştu fakat ons altında 2300 doların altındaki fiyatlamaların, Pekin’i tekrar alım için harekete geçirebileceği ifade belirtilmişti.

Milyonlarca emeklinin beklediği zam takvimi belli oldu: Memur emeklisine yüzde 21, SSK ve Bağ-Kur emeklisinde yüzde 26 zam! Milyonlarca emeklinin beklediği zam takvimi belli oldu: Memur emeklisine yüzde... Haberi Görüntüle

ALTIN İÇİN BİRİKTİRME SEVİYELERİ

Merkez Bankalarının alım iştahının, altın fiyatlarını bundan sonraki süreçte de destekleyeceğini aktaran analistler, “Nisan ayının başından itibaren ons altın fiyatlarının özellikle 2280 dolar üzerinde tutunduğu görülüyor. FED’den gelecek faiz indirimi hamleleri ve jeopolitik riskleri de eklersek, bu seviyelerde ons altın bir dip çalışması yapıyor gibi görünüyor. Dolayısıyla orta ve uzun vadeli yatırımcılar için mevcut fiyatlar, biriktirme seviyeleri olabilir” değerlendirmesinde bulunuyor.

İstanbul'da ilçe ilçe kira oranları belli oldu! İşte en ucuz ve en pahalı kiralık dairelerin bulunduğu semtler! İstanbul'da ilçe ilçe kira oranları belli oldu! İşte en ucuz... Haberi Görüntüle

19 HAZİRAN ALTIN FİYATI KAÇ TL?

Bankalar arası piyasada 19 Haziran 2024 gram altın fiyatı 2440 TL’den güne başlarken; Kapalıçarşı’da işlemler 2410 – 2470 TL alım ve satım aralığında seyrediyor. Çeyrek altın sabah saatlerinde ise 4 bin 25 TL’den satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading