Düğün yapacaklara gram altın tavsiyesi! 2025 yılında rekor gelebilir

Düğün yapacaklara gram altın tavsiyesi! 2025 yılında rekor gelebilir

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, altın fiyatlarındaki yükselişin altını çizerek sene sonunda gram altının 4 bin 300 TL, 2025 yıl sonunda ise 6 bin 700 TL rakamlarını görebileceğinden söz etti.

Ekonomi

13.10.2024, 18:25

Altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, gram altın yatırımcısını heyecanlandırdı. Sene sonunda gram altının 4 bin 300 TL civarlarına gelebileceğinden söz eden Çelik, 2025 sonu için de 6 bin 700 TL rakamını verdi.

Zonguldak esnaflarından Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik yükselişe geçen altın fiyatları konusunda yatırımcıya tavsiyelerde bulundu. Hem sene sonu hem de 2025 yıl sonu için rakam vermekten çekinmeyen Çelik adeta ezberleri bozdu.

Gram Altın

Devlete borcu olanların isimleri ortaya çıkıyor! Vergi borcu bulunan mükellefler listesi açıklanacak Devlete borcu olanların isimleri ortaya çıkıyor! Vergi borcu bulunan mükellefler... Haberi Görüntüle

2025'TE REKOR KIRACAK

Çelik, gram altının sene sonunda 4 bin - 4 bin 300 TL bandını göreceğini 2025 sene sonunda da 6 bin 700 TL’ye kadar çıkabileceğinden söz ederek altının dünyanın en çok kazandıran değerlerinden biri olduğundan söz etti. Konut piyasasında da oldukça iyi rakamlara gelindiğinden bahseden Çelik, acil para ihtayacında ilk adresin gram altın olduğundan bahsetti.

Geleceğin en parlak iki yatırımları arasında altın ve gümüşün olduğunu söyleyen Çelik, yatırımcıların düğün için “altınlarını ne kadar erken alırlarsa o kadar karlı olurlar” demesi ile birlikte kuyumcuların bile son dönemde ellerinin ve kollarının bağlı olduğunun altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading