Dünya devi bankalar Türkiye'ye geldi! Görüşmeler devam edecek

Dünya devi bankalar Türkiye'ye geldi! Görüşmeler devam edecek

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye, New York' ta önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Bu gelişmeler sonrası 4 büyük Dünya devi olan bankalar ekipleriyle Türkiye'ye ziyarete geldi.   

Ekonomi

01.10.2024, 13:51

Türkiye ziyaretine gelen Deutsche Bank, JPMorgan, Standard Chartered ve HSBC ekibi ile görüşmelerin devam edeceği öğrenildi. Yabancılar finans kurumları ile başlayan görüşmelerin bu hafta devam edeceğini söyledi.  Devam eden görüşmeler boyunca Deutsche Bank​, JPMorgan​, Standard Chartered ve HSBC ekipleri Türkiye'ye gelerek ekonomi yönetimi ve çeşitli kurumlarla iletişime geçip, görüşmeler gerçekleştirecek. 

Benzine zam yolda! Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı ne kadar? 23 Eylül güncel akaryakıt fiyatları Benzine zam yolda! Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bloomberg HT'de yer alan haberin detaylarına göre, 4 yabancı bankanın yetkilileri ekonomistlerle ile bir araya gelecekler. Önümüzde iki hafta boyunca ise kredi derecelendirme kuruluşu temsilcileri Türkiye'de ağırlanacak. S&P ve Moody's'in Türkiye ile ilgili temaslarda bulunacağı açıklandı. 

Maliye'den yat ve tekne satışlarına sıkı takip: 1.4 milyar liralık kayıt dışı hasılat tespit edildi! Maliye'den yat ve tekne satışlarına sıkı takip: 1.4 milyar liralık... Haberi Görüntüle

ENFLASYON DÜŞECEK

Yapılan toplantılarda 2025 için enflasyonun yüzde 20'nin altına geleceği öngörüsü hakkında açıklama yapıldı. Cari açık ve bütçe açığı tahminleri hakkında paylaşım yapıldı. Yapılan görüşmede Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan sunum yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading