Yandex Metrica

Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de milyarder grubu üyesi

Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de milyarder grubu üyesi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, 30 yıllık kariyer serüveninin ardından güzellik markası Rare Beauty ile ciddi bir çıkış yakalayarak milyarderler arasına adını yazdırmayı başardı.

Ekonomi

08.09.2024, 10:43

Selena Gomez, dünya genelinde tanınan bir çocuk yıldız olarak başladığı kariyerine, şimdi milyarder olarak devam ediyor. Disney Channel ile ün kazanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gomez, 1,3 milyar dolarlık net servetiyle Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne adını yazdırdı.

Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65 yaş aylığı, engelli aylıkları, evde bakım maaşı… Hesaplar sil baştan değişti! Memur zammı sosyal yardımları değiştirecek! 65... Haberi Görüntüle

30 YILLIK KARİYERİN ZİRVESİ

Selena Gomez, yaklaşık 30 yıldır süren kariyerinde bir dönüm noktasına ulaştı. 32 yaşındaki sanatçının servetinin büyük bir kısmı, 2018 yılında kurduğu Rare Beauty markasından geliyor. Güzellik endüstrisinde hızla yükselen marka, şubat ayına kadar geçen bir yıllık dönemde 400 milyon doların üzerinde net satış gerçekleştirdi. Özellikle sosyal medyada viral olan likit allıkları ve rujlarıyla büyük ilgi gören marka, Gomez’i Taylor Swift ve Rihanna gibi isimlerin yer aldığı milyarderler ligine taşıdı.

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Brent petrolde hareketlilik: İşte benzin, LPG ve motorin fiyatları... Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Brent petrolde hareketlilik: İşte benzin, LPG... Haberi Görüntüle

YATIRIMLARINDAN KAZANÇ SAĞLIYOR

Gomez’in başarısı yalnızca güzellik sektöründeki yatırımlarıyla sınırlı değil. Louis Vuitton, Coach ve Puma gibi dünya devleriyle yaptığı işbirliklerinden de on milyonlarca dolar kazanç elde etti. Aynı zamanda, Hulu’da yayınlanan popüler dizi Only Murders in the Building’deki Emmy adayı rolüyle her sezon için en az 6 milyon dolar kazanan ünlü yıldız, beşinci sezon için de anlaşmasını yeniledi.

Araç sahipleri depoları fulleme zamanı! Benzin fiyatlarında şaşırtan indirim:  İşte 6 Eylül  benzin, motorin ve LPG'de güncel fiyatlar... Araç sahipleri depoları fulleme zamanı! Benzin fiyatlarında şaşırtan indirim: İşte... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN EN ÇOK TAKİP EDİLEN KADINI

Selena Gomez’in sosyal medyadaki gücü de servetinin önemli bir parçasını oluşturuyor. BBC’nin haberine göre, geçen yıl Instagram’da dünyanın en çok takip edilen kadını unvanını kazanan Gomez, geniş hayran kitlesi sayesinde markaları ve projelerini etkili bir şekilde tanıtma fırsatı buluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading