Yandex Metrica

Sitede Ara

Eğitim ödeneği ne zaman hesaplara yatırılacak? 2024-2025 dönemi ödeneği ne kadar oldu?

Eğitim ödeneği ne zaman hesaplara yatırılacak? 2024-2025 dönemi ödeneği ne kadar oldu?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl binlerce öğretmene her öğretim yılında verilen kırtasiye desteğinin ne kadar olduğu merak edilerek araştırılıyor. 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcılarına dahil) ödenecek. Peki eğitim ödemesi ne kadar, ne zaman yatırılacak?  

Ekonomi

10.09.2024, 02:02

Okulların açılması ve yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğretmenler de eğitim ödeneğinin ne zaman yatırılacağını meral ediyor. Yıl içerisinde kırtasiye ihtiyaçlarına kullanılması üzerine sağlanan eğitim ödeneğinin tutarı her yıl değişiklik gösteriyor. Peki, öğretmenlere kırtasiye desteği ne kadar, ne zaman yatacak?

Vergi kaçakçılığıyla mücadelede yeni düzenlemeler mi geliyor?! Ne kadarlık sahte fatura tespit edildi? Vergi kaçakçılığıyla mücadelede yeni düzenlemeler mi geliyor?! Ne kadarlık sahte... Haberi Görüntüle

EĞİTİM ÖDENEĞİ NEDİR, KİMLER YARARLANABİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından binlerce öğretmene her yıl verilen eğitim ödeneğinin bu yıl da hesaplara yatırılması beklenirken öğretmenler ödeneğin ne kadar olduğunu araştırıyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 32. maddesine göre hazırlık ödeneği, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil) ödenir. Hazırlık ödeneğinden faydalananlar haricinde yer alan hizmetli, memur gibi devlet çalışanları yararlanamıyor.

TÜİK Ağustos ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı: Resmen fark attı TÜİK Ağustos ayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı: Resmen... Haberi Görüntüle

EĞİTİM ÖDENEĞİ NE KADAR?

Öğretmenlerin 2024-2025 eğitim dönemi için bakanlıktan alacağı eğitim ödeneği belli oldu. Buna göre, 7 . Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ek gösterge ve memur aylık kat sayısına bağlanan kırtasiye ücreti bu yıl öğretmenlere 4 bin 85 TL olarak hesaplara yatırılacak.

Brent petrol güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024 piyasadaki varil fiyatı... Brent petrol güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024 piyasadaki... Haberi Görüntüle

EĞİTİM ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çalışan öğretmenlere kırtasiye malzemeleri için eğitim ödeneği desteği sağlanacak. Kırtasiye yardımı genellikle eylül ayının ortasına kadar hesaplara aktarılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading