Emekli vatandaşları sevindirecek gelişme! Bankalar art arda duyurdu: Promosyon ödemeleri arttı

Emekli vatandaşları sevindirecek gelişme! Bankalar art arda duyurdu: Promosyon ödemeleri arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte emekli maaşlarına yapılacak zam oranları da açıklandı. Milyonlarca emekli zam haberlerinin ardından promosyonlarda yapılacak artışlara odaklandı. 

Ekonomi

05.07.2024, 19:40

Temmuz ayı enflasyon verilerinin belli olmasıyla birlikte emekli ve memur maaşlarına zam oranları da açıklandı. Emekli maaşlarının artmasıyla birlikte Türkiye'deki bankalar da harekete geçti. 

Türkiye'nin en büyük bankaları emekli vatandaşları çekmek için peş peşe kampanya duyuruları yapmaya başladı. Yapı Kredi, emeklilere ve kamu çalışanlarına yönelik bir düzenleme yaptı. Bu düzenlenern kampanya kapsamında rekor bir promosyon ödemesi gerçekleştirildiği velirtilerek Gaziantep’teki muhtarlarla yapılan anlaşma sonucunda, toplamda 735 muhtar  38 bin 200 TL promosyon ödeneceği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak ödemelerin emekliler ve kamu çalışanları arasında büyük bir memnuniyet yarattığı belirtilerek promosyon tutarının artması emekli ve memur vatandaşlar için de ek bir gelir olacak. 

Ekonomik rahatlama için tarih verdi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Ekonomik rahatlama için tarih verdi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Haberi Görüntüle

15 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME VAR

Emekli vatandaşlara yönelik promosyon ödeme rakamlarında güncellemeye giden bir diğer banka ise Garanti BBVA, oldu. Banka emeklilere 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon imkanı sunduğu belirtilerek kampanya kapsamında, 31 Mayıs 2024’e kadar geçerli olan bu promosyonla, emekli aylığını Garanti BBVA’dan alanlar 10 bin TL’ye kadar olanlar için 6 bin 250 TL, 20 bin TL ve üstü alanlar için ise 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı aktarıldı.

Altın almalı mı satmalı mı? Kahin son sözü söyledi: Tek bir şartla... Altın almalı mı satmalı mı? Kahin son sözü söyledi: Tek... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI DA DUYURDU

Ülkenin dört bir yanındaki il, ilçe ve bazı kasabalarda bile şubeleri bulunan en yaygın ATM ağına sahip olan Ziraat Bankasından da promosyon artış açıklaması yapıldı. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru doğrultusunda SGK emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar, 3 yılda bir olmak üzere toplamda 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecekleri bildirilerek bu promosyon, maaşlarını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacaklarına dair taahhüt vermeleri şartıyla verildiği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading