Yandex Metrica

Emekliler için 30.000 TL sürpriz! Emekli maaş promosyonlarında Eylül tarifeleri cepleri dolduracak!

Emekliler için 30.000 TL sürpriz! Emekli maaş promosyonlarında Eylül tarifeleri cepleri dolduracak!

Emekliler için emekli maaş promosyonları çok önemli bir hale gelirken bankalar Eylül ayı boyunca uygulayacakları tarifeleri tek tek açıkladılar. 

Ekonomi

04.09.2024, 18:01

Emekliler için ek gelir imkanı olan emekli maaş promosyonları için bankalar Eylül ayında uygulanacak olan kampanyaları ve tarifeleri açıkladılar. Emekliler bu kampanyalardan yararlanarak önemli tutarlarda ödemeler alabiliyorlar. 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi karşılığında emeklilere sağlanan imkanlar her geçen ay daha fazla geliştiriliyor.

53 ilde arsa satısı! Bakanlık müjdeyi verdi: Bu fırsat kaçmaz! 53 ilde arsa satısı! Bakanlık müjdeyi verdi: Bu fırsat kaçmaz! Haberi Görüntüle

EMEKLİYE EYLÜL AYI MAAŞ PROMOSYONU 

Bankalar bu ayın sonuna kadar emekliler için uygulanacak olan emekli maaş promosyonu kampanyalarını ilan ettiler. Her banka kendi politikası ile bu maaş promosyonu tutarlarını belirliyor. Daha fazla sayıda emekli müşteriye ulaşmak isteyen bankalar emeklilere daha yüksek tutarlı emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Ayrıca emeklilere ek imkanlar ile yapılan ek ödemeler de emeklilerin hangi banka ile çalışacakları konusunda belirleyici olabiliyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon beklentisi: Yıl sonu tahminini açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon beklentisi: Yıl sonu tahminini açıkladı Haberi Görüntüle

30.000 TL SÜPRİZİ

SGK’nın tüm bankalar ile yapmış olduğu protokol ile emeklilere aldıkları maaş tutarlarına göre ödeyebilecekleri asgari tarife belirlendi. Bankalar bu ödemelerin altına kesinlikle düşemiyorlar. Bu tarifede emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ancak başta özel bankalar olmak üzere emeklilere daha yüksek tutarlarda ödemeler yapılabiliyor.

Emekli maaş promosyonu Eylül tarifelerine göre sadece maaş promosyonunda emeklilere 15.000 TL’ye kadar ödeme yapılabilecek. Ancak bankalar bunun üzerine ek ödemeler de ekliyorlar. Bu tutar da bazı bankalarda 24.000 TL’ue kadar yükselebiliyor. Emekli maaş müşterilerine mini ihtiyaç kredileri de tamamlandığında hesaplarına yatan toplam para da 30.000 TL’yi buluyor. Bu paranın tamamı emeklilere tek seferde ve peşim olarak ödeniyor.

Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte 4 Eylül 2024 güncel altın fiyatları... Altın fiyatları durdurulamıyor! Düğün sezonunda yeni gelinlerin yüzü düştü: İşte... Haberi Görüntüle

PROMOSYON FARKI ÖDEMELERİ BAŞLADI!

Bazı emekliler bankalarından Emekli maaş promosyonu farkı ödemesi alabiliyorlar. Bu fark ödemeleri için emeklilerin maaş artışlarına bakılması gerekiyor. Eğer geçmişten gelen ve devam eden bir promosyon sözleşmesi varsa ve bu süreçte emekli maaşı artmış ise bu emekliler emekli maaş promosyonu farkı alabilirler. Bunun için banka ile emekli müşteri arasında maaş promosyonu sözleşmesinin yenilenmesi gerekiyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading