Yandex Metrica

Emekliye çiçeği burnunda müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 8.100 TL o tarihte hesaplarda

Emekliye çiçeği burnunda müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 8.100 TL o tarihte hesaplarda

Emekliye müjdeli haber hükümetten geldi! Emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmek için hükümet tarafından belli bir miktar ödeme yapılacak.   

Ekonomi

25.09.2024, 17:10

Emeklilere yönelik düşünülen ödeme, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla yapılacak. Doğrudan emekli maaşlarının bağlı olduğı IBAN hesaplarına para yatırılacak. Destek ödemesi sayesinde emekli bir nebze rahatalayabilecek. 

THY'nin Business Class bilet fiyatları ne kadar? İşte En pahalı uçak bileti... THY'nin Business Class bilet fiyatları ne kadar? İşte En pahalı... Haberi Görüntüle

BAZI ŞARTLAR SAĞLANMALI 

Bu destek ise 15 milyon 300 bin emekliye verilecek. Yapılan desteğin tutarı ise 8.100 TL olacak. Bu destek ödemesi için emeklilerin bazı şartları yerine getirmesi gerekecek. İlk şart olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden emekli maaş hesapları olması gerekir. 

Dev marketler zincirinden flaş karar! İstanbul'daki şubelerini kapatıyor Dev marketler zincirinden flaş karar! İstanbul'daki şubelerini kapatıyor Haberi Görüntüle

EMEKLİLER BU FIRSATI KAÇIRMAMALI 

Bankaların web siteleri veya şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilen başvuruda, 8.100 TL’lik nakit kredi başvurusu için gerekli belgelerin eksiksiz olması gereklidir. Emeklilerin bu fırsatı kaçırmaması için başvurması gerekir.  Ayrıca, bu ödemeler için belirli bir süre zarfında başvuruda bulunulması gerektiği de belirtiliyor. Emeklilerin, bu fırsatı kaçırmamak için harekete geçmeleri önem taşıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading