EPDK’dan kritik karar! Doğalgaz, petrol ve elektrikte fiyatlar güncellendi: Artış tam yüzde 58,46

EPDK’dan kritik karar! Doğalgaz, petrol ve elektrikte fiyatlar güncellendi: Artış tam yüzde 58,46

Resmi Gazete yayımlanan kararlara göre doğalgaz, petrol, gaz ve elektrikte uygulanacak idari para cezaları yeniden belirlendi. Tebliğe göre, petrol, gaz ve elektrikte piyasalarında uygulanacak cezalarda yüzde 58,46 artışa gidildi.

Ekonomi

23.01.2024, 21:53

2024 yılına ilişkin idari ceza güncellemesine giden Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu kararlarını Resmi Gazete'de duyurdu. Açıklanan tebliğe göre, doğalgaz, petrol, gaz ve elektrikte uygulanacak idari para cezaları yeniden belirlendi.

ABD tahminleri yerlerde! Petrol fiyatları gelecek sene düşecek mi? ABD tahminleri yerlerde! Petrol fiyatları gelecek sene düşecek mi? Haberi Görüntüle

CEZALAR YÜKSELDİ

EPDK doğalgaz, petrol, gaz ve elektrik söktörlerine ait tebliğinde gelecek yıla yönelik doğalgaz, petrol, sıvılaştırılmış petrol gazları ve elektrik piyasalarında çeşitli durumlarda uygulanacak idari para cezaları yükseltildi.

Türkiye enerji saçıyor! 2035'e kadar devasa büyüme bekleniyor Türkiye enerji saçıyor! 2035'e kadar devasa büyüme bekleniyor Haberi Görüntüle

1 OCAK'TA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, doğalgaz, petrol, sıvılaştırılmış petrol gazları ve elektrik piyasalarında faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişilere mevzuata aykırılık durumlarında uygulanan idari para cezalarında 2024 yılı için yüzde 58,46 artışa gidildi. Söz konusu teblig 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading