Yandex Metrica

Ev kadınlarına müjde! Devletten prim desteği ile sosyal güvence geliyor!

Ev kadınlarına müjde! Devletten prim desteği ile sosyal güvence geliyor!

Emeklilik sisteminde yapılacak olan yeni düzenleme kapsamında ev hanımlarına sosyal güvence geliyor. Devlet ev hanımlarının primlerine üçte bir prim desteği vereceğini ve erken emeklilik imkanı sunulacağı öğrenildi.  

Ekonomi

25.08.2024, 14:26

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde 3600 ek gösterge yasası kapsamında memurların ve emeklilerin gelirlerinin artmasına yönelik, taşeron işçilerin ve sözleşmelilerin kadroya geçmesi gibi yasalar bulunuyor.

Apple iphone 15 fiyatları düştü mü? Iphone 15 fiyatları ne kadar oldu? Apple iphone 15 fiyatları düştü mü? Iphone 15 fiyatları ne... Haberi Görüntüle

EV HANIMLARINA YENİ DÜZENLEME

Emeklilik sistemleri kapsamında düzenlenen reformlar kapsamında ev kadınlarına yönelik yeni bir düzenleme yapılması bekleniliyor. 

Aile Koruma Kalkınma Paketi kapsamında ev kadınları için yeni bir düzenleme geliyor. Bu güne kadar çalışma imkanı bulunmayan kadınlara sosyal güvence ve emeklilik imkanı getiriliyor. Anneler için çocuk sayısına göre erken emeklilik imkanı devreye girecek olup çalışan anneler için ise yıpranma düzenlemesi yaş şartı ve prim desteği ile erken emeklilik sağlanıyor.

Araç sahipleri müjde! Tabelalar sil baştan değişti: O yakıt grubuna indirim geldi: 10 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları... Araç sahipleri müjde! Tabelalar sil baştan değişti: O yakıt grubuna... Haberi Görüntüle

DEVLET'TEN PRİM DESTEĞİ

Doğum borçlanması ile ilgili yapılacak olan düzenleme kapsamında sigortadan önce dünyaya gelecek çocuklar için doğum borçlanması, prim kazanma ile çalışmalar başlayacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading