Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de Osayi gelişmesi! Galatasaray derbisinde olmayacak mı?

Fenerbahçe'de Osayi gelişmesi! Galatasaray derbisinde olmayacak mı?

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi kritik bir sakatlık haberiyle sarsıldı. Nijeryalı sağ bek Bright Osayi-Samuel, antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

Ekonomi

08.09.2024, 18:17

Fenerbahçe'de son dönemin en formda isimlerinden biri olan Bright Osayi-Samuel, Galatasaray derbisinde sahaya çıkamayacak. 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, antrenman sırasında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerde arka adalesinde kanama tespit edildi. Bu gelişme sonrası sağlık ekibi tarafından derhal tedavi süreci başlatılan Osayi-Samuel'in, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteynelere müjde! Ayda 5.848 TL taksitle 2+1 daire! İşte başvuru şartları TOKİ'den ev sahibi olmak isteynelere müjde! Ayda 5.848 TL taksitle... Haberi Görüntüle

KRİTİK MAÇLARI KAÇIRACAK

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Süper Lig ve Avrupa maçlarını kaçıracak olan Osayi-Samuel, sadece Galatasaray derbisiyle değil, Fenerbahçe’nin ligde Kasımpaşa ile oynayacağı maç ve UEFA Avrupa Ligi'nde Saint Gilloise karşılaşmalarında da forma giyemeyecek. Sakatlık sürecini en hızlı şekilde atlatması için çalışmalarına devam edilen oyuncunun, 3 hafta sonunda takıma dönmesi öngörülüyor.

Brent petrol güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024 piyasadaki varil fiyatı... Brent petrol güne nasıl başladı? İşte 10 Eylül 2024 piyasadaki... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE ALTERNATİF ARAYIŞLARI

Fenerbahçe teknik ekibi, Osayi-Samuel'in yokluğunda sağ bek mevkisi için alternatif isimlere yönelmek zorunda kalacak. Galatasaray derbisi öncesi bu eksiklik, sarı-lacivertlilerde önemli bir dezavantaj yaratabilir. Teknik direktör Mourinho'nun, bu kritik dönemde nasıl bir çözüm üreteceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading