Yandex Metrica

Financial Times'ın zirvesinde yer aldı! Türk firma, küresel perakendeye yön veren markalar arasına girdi

Financial Times'ın zirvesinde yer aldı! Türk firma, küresel perakendeye yön veren markalar arasına girdi

Trendyol, Financial Times tarafından Londra'da düzenlenen "Perakendenin Geleceği" zirvesinde, küresel perakende dünyasına yön veren markalar arasında yer aldı. Trendyol CEO'su Erdem İnan, Türkiye'nin üretim gücüne dikkat çekti.

Ekonomi

19.09.2024, 14:20

Trendyol, Financial Times tarafından Londra’da düzenlenen ve dünyanın önde gelen perakende markalarının katıldığı "Perakendenin Geleceği" zirvesinde, küresel perakende dünyasına yön veren markalar arasında gösterildi. Zirvede dijital pazarlamadan müşteri deneyimi uygulamalarına kadar perakende sektörünün geleceğini şekillendiren konular ele alındı.

MB kararı öncesi dikkat çeken mevduat faiz kararı: 1 milyon TL ne kadar kazandırır? MB kararı öncesi dikkat çeken mevduat faiz kararı: 1 milyon... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ÜRETİM GÜCÜ VE POTANSİYELİ ÖNE ÇIKTI

Trendyol CEO'su Erdem İnan, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin üretim, tedarik, lojistik ve teknoloji alanlarındaki gücüne vurgu yaptı. İnan, Türkiye'nin, sınır ötesi ticarette önemli bir aktör olmak adına büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirildiğini ifade etti.

İnan, Trendyol'un dünyanın farklı noktlarında yaklaşık 40 milyon müşteri ve 250 bin satıcı ile faaliyet gösterdiğini belirterek, bu başarının arkasında Türkiye'nin üretim gücünün olduğunu vurguladı ve "Ülkemiz, dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden biri. Üreticilerimiz ve KOBİ'lerimiz bu anlamda tüm dünyayla rekabet edecek güçteler." dedi.

Altın haftaya nasıl başladı? İslam Memiş yatırımcıları 'o güne dikkat' diyerek uyardı: İşte 9 Eylül altın fiyatları... Altın haftaya nasıl başladı? İslam Memiş yatırımcıları 'o güne dikkat'... Haberi Görüntüle

"TÜRK ÜRÜNLERİ VE SATICILARI ODAK NOKTAMIZDA"

İnan, Türkiye'nin lojistik anlamda küresel pazarlara entegre olmasının yanı sıra, üretim gücü ve kaliteli ürünleri ile de öne çıktığını belirtti. Türkiye’nin kültürel etkisi ve e-ihracattaki avantajlarıyla önemli bir konumda olduğunu ifade eden İnan, "Odak noktamızda her zaman Türk ürünleri ve satıcıları bulunuyor. Bu da bizi diğer küresel pazar yerlerinden farklı kılıyor." dedi.

İhracatına olanak sağladıkları ürünlerin yüzde 98'inin "Made in Türkiye" etiketli olduğunu belirten İnan, 2 binin üzerinde teknoloji ekibiyle satıcıların tek tıkla e-ihracat yapmalarına olanak sağladıklarını dile getirdi ve "Modelimizin başarısı, satıcıları, üreticileri ve markaları bir araya getiren güçlü teknolojimizden kaynaklanıyor." diye ekledi.

Enerjide tam bağımsızlığa koşar adım! Bakan Bayraktar Gabar'daki rekor petrol üretimini açıkladı! Enerjide tam bağımsızlığa koşar adım! Bakan Bayraktar Gabar'daki rekor petrol... Haberi Görüntüle

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VURGUSU

Erdem İnan, Trendyol’un Türkiye’de sektörün ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik yol haritaası olan "Sürdürülebilir Etki Planı"nı üç yıldır başarıyla uyguladığını belirtti. Bu strateji çerçevesinde sürdürülebilir üretim, insan haklarının korunması, karbon azaltımı, sorumlu paketleme ve atık yönetimi gibi konulara odaklandıklarını ifade etti.

İnan ayrıca, kadınların güçlendirilmesi konusunda da önemli çalışmalar yürüttüklerini, şirketin dijital ekosistem sınırlarını genişletmeye devam ettiğini söyledi ve "Ekosistemi dönüştürmeyi önceliklendiriyoruz ve satıcılar ile tedarikçilerle bu süreçte sürdürülebilirlik dönüşümüne katkı sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Araç sahipleri için o hizmetin bedeli belli oldu! İşte geçerli olacak fiyatlar... Araç sahipleri için o hizmetin bedeli belli oldu! İşte geçerli... Haberi Görüntüle

TRENDYOL'UN KÜRESEL VİZYONU

Trendyol'un küresel perakendedeki başarısı, sadece güçlü teknolojik altyapısı ve lojistik avantajları ile sınırlı değil. Şirket, sürdürülebilirlik stratejisi ve Türkiye’nin üretim gücünü global pazrlara taşımadaki vizyonuyla da fark yaratıyor. Bu başarı, Türkiye’nin küresel perakendedeki yerini daha da sağlamlaştırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading