Yandex Metrica

Sitede Ara

Fiyatları duyan bayilere koşuyor: Sıfır araç piyasasında dev kampanya! 942 Bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Fiyatları duyan bayilere koşuyor: Sıfır araç piyasasında dev kampanya! 942 Bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Araba sahibi olmak isteyenler, araçlarını yenilemek isteyenler dikkat! Otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan Avrupa Mutabakatı'na göre, sıfır kilometre araçlarda güvenlik tedbiri ve teknolojisi bulunmayan otomobiller artık Türkiye'de satışa sunulamayacak. 

Ekonomi

11.07.2024, 14:40

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde geldi! Yeni araç güvenlik yönetmeliği (GSR 2), başlangıçta 7 Temmuz'da yürürlüğe girecekti, ancak bu tarih 31 Ağustos 2024'e ertelendi. Bu durum, mevcut stoklarını eritmek isteyen markaların ardı ardına kampanyalar başlatmasına neden oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Güvenlik Yönetmeliği'nin uygulama tarihinin 31 Ağustos 2024'e ertelenmesi, ithal otomobilleri kapsamıyor. Bu değişiklik yalnızca ulusal tip onayı ile üretilen araçlar için geçerli. 

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren araç kampanyası duyuruldu. Volkswagen, Ford, Renault, Peugeot, Hyundai, Citroen, Honda ve Mercedes araçlarında dev indirime gidiyor. Bazı araçlarda 200 bin TL'ye kadar indirim olacak. İşte dev kampanyalar...

Özel sektör verisi açıklandı: Yurt dışı kredi borcu ne kadar? Özel sektör verisi açıklandı: Yurt dışı kredi borcu ne kadar? Haberi Görüntüle

DEV KAMPAYALAR

Volkswagen: Sıfır faizli kredi imkânı ve bazı modellerde 200.000 TL'ye varan indirimler sunuluyor.

Ford: Bazı modellerde yüzde 20'ye varan indirimler ve takas desteği sağlanıyor.

Renault: Nakit alımlarda 300.000 TL'ye kadar indirimler ve düşük faizli kredi seçenekleri mevcut.

Peugeot: Peşin alımlarda önemli indirimler ve takas desteği kampanyaları sunuluyor.

Hyundai: Çeşitli modellerde sıfır faizli kredi ve büyük nakit indirimler kampanyaları yer alıyor.

Citroen: Fransız markanın kampanyası kapsamında C3 modeli 120 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi olanakları ile satışa sunuluyor.

Honda: Honda'nın kampanyası kapsamında City modeline sahip olmak isteyenlere haziran ayı boyunca 225 bin TL indirim veya 250 bin TL’ye kadar kredilerde yüzde sıfır oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

Mercedes-Benz: Alman markanın C 200 4MATIC Sedan ve C 200 4MATIC All-Terrain modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde kurumsal müşteriler 500 bin TL krediye 6 ay vadede yüzde 2,39 oranlı ödeme seçeneği yer alıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading