Ford'un bu modeli peynir ekmek gibi satacak: 403.800 TL'ye sıfır araba

Ford'un bu modeli peynir ekmek gibi satacak: 403.800 TL'ye sıfır araba

Araç sahibi olmak isteyen, aracını yenilemek isteyenlere müjde otomobil devi Ford'dan geldi. Sıfır kilometre araba almak için fiyat fırsatı kollayanlara Ford firması tarafından özel bir teklif yapılıyor. Bu teklif çerçevesinde 403.800 TL’lik fiyat teklifi yapılıyor.

Ekonomi

11.08.2024, 18:51

Türkiye’de otomobil piyasasında sıfır kilometre araç satın almak oldukça güç bir hale geldi. Özellikle bütçe sıkıntısı yaşayanlar için sıfır kilometre araç almak çok yüksek bedellerde borçlanma ile sonuçlanabiliyor. Buna karşın insanlar günlük araba ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorlar. Bu durumda da ucuz fiyatlı otomobillere dair arayışlar her zamankinden çok daha fazla oluyor. Bu talepte bulunan müşteriler için Ford firmasının çok özel bir teklifi bulunuyor.

Kredi kartı limiti nasıl düşürülür? Kredi kartı limiti nasıl düşürülür? Haberi Görüntüle

KONFOR VE FİYAT DÜŞÜYOR

Sıfır kilometre otomobil ihtiyacı çoğu kişide bulunuyor. Ekonomik koşulları yeterli gelmeyen müşterileri Ford firması elinden kaçırmamak için özel bir teklif yapıyor. Bu teklif çerçevesinde müşterilere hafif ticari araçları satın almaları öneriliyor. Bu teklifi kabul edenler çok daha düşük fiyatlarla araba ihtiyaçlarını çözebiliyorlar. Bu yapılırken Ford kalitesinden de taviz verilmiyor.

Konfor seçeneklerini daraltıp sıfır kilometre otomobil yerine sıfır kilometre hafif ticari araçları tercih edenler daha düşük tutarlarda ödeme yapıyorlar. Bu araçlar oldukça kullanışlı olurken günlük araba ihtiyacı da eksiksiz bir şekilde karşılanabilmiş oluyor. Tüm bu avantajlara bir de yakıt tasarrufunun bu arabalarda üst düzey şekilde yapılabilmesi eklenince insanlar ikna oluyorlar. Bu hafif ticari araçlar genelde ticari araç olarak bilinse de aile arabası olarak kullanıma çok uygun gelebiliyorlar.

Ekonomistler ne diyor? Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında Ekonomistler ne diyor? Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında Haberi Görüntüle

UYGUN FİYAT AÇIKLANDI

Ford firmasının hafif ticari araçları arasında bulunan Ford Yeni Transit Courier Van, 1.0L EcoBoost 100PS, 6 İleri Manuel, Benzin Trend için fiyat açıklaması yapıldı. Bu hafif ticari aracı Ford firması 803.800 TL’den satışa çıkardı. Bu araba için müşteriler taşıt kredisi desteği alabiliyorlar. Bu çerçevede müşteriler peşinat olarak 403.800 TL ödeme yapıyorlar. Geri kalan 400.000 TL için ise 48 ay vadeli taşıt kredisi çekilebiliyor. Müşteriler böylece sıfır araba için ödemeleri 4 yıla yayabiliyorlar. Aydan aya taksit ödeyerek sıfır kilometre araba sahibi olunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading