Yandex Metrica

Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti

Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, borsada da ciddi bir kayıp yaşadı. Sarı-lacivertlilerin hisseleri haftaya yüzde 9.27 değer kaybıyla başladı.

Ekonomi

24.09.2024, 14:02

Süper Lig’in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’a karşı aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından, Fenerbahçe yalnızca sahada değil, borsada da ağır bir darbe aldı. Fenerbahçe hisseleri, geçtiğimiz cuma günü 132.7 TL'den kapanmıştı. Derbinin ardından haftaya 117.4 TL seviyesine kadar gerileyerek yüzde 9.27 oranında değer kaybetti.

Bu sert düşüş, Fenerbahçe’nin piyasa değerini de etkiledi. 13.13 milyar TL olan piyasa değeri, 11.9 milyar TL'ye düşerek yaklaşık 1.2 milyar TL’lik kayba neden oldu.

İhtiyaç kredisi faizleri değişti! İşte yeni taksit tablosu İhtiyaç kredisi faizleri değişti! İşte yeni taksit tablosu Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN HİSSELERİNDE YÜKSELİŞ

Galatasaray ise derbi galibiyetinin ardından borsada hızlı bir yükseliş yaşadı. Galatasaray hisseleri, pazartesi gününe güçlü bir başlangıç yaparak gün içinde 7.85 TL seviyesine ulaştı. Kapanışta bir miktar gerileyerek 7.7 TL’den işlem gören hisseler, yatırımcılarına yüzde 7.69 oranında kazanç sağladı.

Galatasaray'ın piyasa değeri de bu yükselişle paralel olarak artış gösterdi. Derbideki galibiyetin hem sportif hem de finansal anlamda sarı-kırmızılı kulübe olumlu yansıdığı gözlendi.

AB'ye soğuk duş: Otomobil satışları dipte AB'ye soğuk duş: Otomobil satışları dipte Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İÇİN ÇİFTE HAYAL KIRIKLIĞI

Fenerbahçe, Galatasaray karşısındaki mağlubiyetin ardından borsada da ciddi bir değer kaybı yaşayarak taraftarını ve yatırımcısını üzdü.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading