Galatasaray’ın emlak değeri rekor kırıyor! Güncel fiyatlar duyuruldu…

Galatasaray’ın emlak değeri rekor kırıyor! Güncel fiyatlar duyuruldu…

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurulu’nda açıklanan Mali Rapor, kulübün sahip olduğu taşınmazların yıllık değer değişimlerini ortaya koydu. Raporda, kulübün mülklerinin yıllık bazda nasıl bir artış veya değişim gösterdiği dikkat çekti. 

Ekonomi

13.10.2024, 17:43

Galatasaray’ın gayrimenkul portföyü ve değerleri belli oldu. Galatasaray’ın sahip olduğu gayrimenkullerin, çeşitli ekonomik etkenler ve piyasadaki gelişmeler doğrultusunda değer kazandığı belirtildi. 

Borsa günü nasıl tamamladı? İşte 08.10.2024 salı günü BIST 100 kapanış rakamı... Borsa günü nasıl tamamladı? İşte 08.10.2024 salı günü BIST 100... Haberi Görüntüle

SON YILLARDA YATIRIMLAR ETKİLİ OLDU

Bu taşınmazlar arasında spor tesisleri, araziler ve diğer mülkler yer alırken, güncel piyasa koşulları çerçevesinde değer artışları raporda detaylandırıldı. Raporda özellikle kulübün son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlar ve geliştirdiği projeler sayesinde taşınmaz varlıklarının önemli bir değer kazandığı vurgulandı.

MALİ TABLO POZİTİF ARTTI 

Detaylı bilgilere göre, bu artışların kulübün mali tablosuna pozitif yansıdığı ve Galatasaray’ın finansal gücünü artırdığı ifade edildi.

Yıllık değer değişimleri şöyle:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading