Yandex Metrica

Gram altın yatırımcısına 'Kusursuz Fırtına' uyarısı: 3 bin 500 TL için tarih verdi

Gram altın yatırımcısına 'Kusursuz Fırtına' uyarısı: 3 bin 500 TL için tarih verdi

Finans analisti İslam Memiş, yıl sonuna doğru gidilirken gram altın yatırımcısını bir kez daha uyardı. Piyasalarda jeopolitik risk olduğunu söyleyen Memiş, kusursuz fırtına tarihini vererek 3 bin 500 TL rakamını işaret etti.

Ekonomi

25.09.2024, 14:38

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni dönemde özellikle önümüzdeki ayları işaret ederek yıl sonuna doğru jeopolitik risk olduğundan bahsetti. Youtube kanalında yatırımcılara uyarılarda bulunan Memiş, kusursuz fırtınanın kopacağı tarihi vermekten de geri kalmadı.

Altın yatırımcılarına yönelik tavsiyelerde bulunan Memiş, “Altın ve gümüş fiyatları ya da piyasalar genel anlamda Aralık ayında beklediğim kusursuz fırtınayı fiyatlıyor. Şu anda altın fiyatlarının odağında kesinlikle jeopolitik risk olduğu gibi özellikle Amerika tarafından beklediğim Aralık ayındaki büyük fırtına büyük tufanla birlikte küresel piyasalardaki bozulmayı yeniden fiyatlamaya devam ediyor. Gram altın tarafında yıllık bazda 2024 yılını 3.000 – 3.500 TL aralığında tamamlayacağını anımsatmak isterim” dedi.

Gram Altın

Memiş özellikle her düşüşün gram altında bir alım fırsatı olduğunun unutulmaması gerektiğinden de bahsetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading