Güzel günler çok yakın! Güler Sabancı'dan çapıcı açıklama: Türkiye ekonomisi parlak bir geleceğe doğru ilerliyor

Güzel günler çok yakın! Güler Sabancı'dan çapıcı açıklama: Türkiye ekonomisi parlak bir geleceğe doğru ilerliyor

Türkiye ekonomisini değerlendiren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Ülke olarak zorlu bir dönemi geride bırakırken, atılan doğru adımlarla birlikte Türkiye ekonomisinin parlak bir geleceğe doğru ilerlediğine yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

10.10.2024, 16:21

Sabancı Holding'den yapılan açıklamaya göre Sermaye Piyasaları Günü başlığı altında gerçekleştirilen konferansa dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından 100'ün üzerinde temsilci katıldı.

Açıklamada etkinlikteki görüşlerine yer verilen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Türkiye ekonomisine ve geleceğine güven duyduğunu belirtti.

Milyonlarca asgari ücretliye müjde! SGK uzmanı rakam verdi: Yüzde 50'ye yakın bir zam... Milyonlarca asgari ücretliye müjde! SGK uzmanı rakam verdi: Yüzde 50'ye... Haberi Görüntüle

GELECEK PARLAK

Yaklaşık 100 yıllık bir geçmişe sahip, güçlü bir amaca hizmet eden bir topluluğuz diyen Güler Sabancı, "Kurulduğumuz günden bu yana insan kaynağının en değerli varlığımız olduğuna inanıyoruz. Nitelikli insan kaynağımız ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığımız, Sabancı'nın 100 yıllık mirasının ve geleceğinin temel taşlarıdır. Ülke olarak zorlu bir dönemi geride bırakırken, atılan doğru adımlarla birlikte Türkiye ekonomisinin parlak bir geleceğe doğru ilerlediğine yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sabancı, Türkiye'nin potansiyeline olan güvenlerinin artarak devam ettiğine değinerek, ekonomi yönetimi tarafından enflasyonun birincil öncelik olarak ele alınmasının iş dünyası olarak kendilerini de son derece memnun ettiğinin altını çizdi.

Bölgede gerilim had safhada! THY Beyrut seferlerini 5 gün iptal etti Bölgede gerilim had safhada! THY Beyrut seferlerini 5 gün iptal... Haberi Görüntüle

"SORUMLULUK ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Diğer yandan, Türkiye'nin gelişmekte olan ülkelerden biri olduğunu unutmamak gerekir." diyen Sabancı, "Gelişmekte olan bir ülke olmak, mevcut küresel konjonktürde bazı zorlukları da beraberinde getirmektedir. Ama tüm bunların yanında Türkiye'nin muazzam bir de potansiyeli vardır. Yaklaşık 100 yıldır Türkiye Cumhuriyeti ile özdeşleşmiş bir topluluk olarak, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Dünyanın Sabancısı vizyonumuzla, hep ülkemizin hem de topluluğumuzun, küresel ölçekte güç kazanması için sorumluluk almaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading