Yandex Metrica

Herkesin son şansı olabilir! Ekim ayında Meclis'e geliyor: Milyonların borcu silinecek!

Herkesin son şansı olabilir! Ekim ayında Meclis'e geliyor: Milyonların borcu silinecek!

Milyonların gözü yeni çıkacak olan sicil affına çevrildi. Borcu olan milyonlarca vatandaş 2024 sicil affı çıkacak mı, sorusunun yanıtını merak ediyor. Gelecek af düzenlemesiyle birlikte birikmiş borçların silinmesi mümkün olacak. Sicil affı ve devlet destekli borç kapatma kredisi Ekim ayında Meclisin açılmasıyla Meclis'te ele alınacak. 

Ekonomi

26.09.2024, 17:50

Borcu olan ve kara listede bulunan vatandaşlara müjdeli bi haber geldi. Borçların silinmesi ve kredi sicil affı TBMM​ tarafından masaya yatırılacak. Yasa onaylanırsa milyonlarca kişinin borcu silinecek. Sicil affı ve borç​ kapatma kredisiyle ilgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Sicil affı düzenlemesiyle borçlu vatandaşların yüzü gülecek. 

Eylül sonuna kadar 8 bin TL hesabınızda! İhtiyaç sahiplerine destek kredisi... Eylül sonuna kadar 8 bin TL hesabınızda! İhtiyaç sahiplerine destek... Haberi Görüntüle

SİCİL AFFI NE ZAMAN ÇIKACAK? 

Sicil affı TBMM'nin gündeminde yer alan konuların başında yer alıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte milyonlarca vatandaşın ekonomik yükü hafifleyecek. Torba yasa içinde bulunan bu düzenleme, borçların affedilmesini ve yeni bir borç kapatma kredisi fırsatı sunuyor. TBMM'nin onayıyla yürürlüğe girecek olan sicil affı sayesinde vatandaşlar borç yükünden kurtularak rahat bir nefes alacak. 

Herkesin son şansı olabilir! Ekim ayında Meclis'e geliyor: Milyonların borcu silinecek! Herkesin son şansı olabilir! Ekim ayında Meclis'e geliyor: Milyonların borcu... Haberi Görüntüle

100 BİN TL KREDİ DESTEĞİ 

Devlet destekli borç kapatma kredisi ile herkesin borç sicili temizlenmiş olacak. 100 bin TL borç kapatma kredisi imkanı da torba yasa ile gündeme gelmesi bekleniyor. 

29 Ekim'de 5.000 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Emeklilerin gözü kulağı bu haberdeydi: Beklenen açıklama geldi 29 Ekim'de 5.000 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Emeklilerin gözü... Haberi Görüntüle

UYGUN FAİZ ORANLARIYLA BORÇ KAPATILABİLECEK 

Bu kredi sayesinde vatandaşlar, mevcut borçlarını kamu bankalarına taşıyabilecek  uygun faiz oranlarıyla borcunu ödeyebilecek. Borçlarını ödemekte zorlanan bireyler için hazırlanan borç kapatma kredisi paketi, finansal sıkıntıları hafifletecek.

Borsa güne nasıl başladı? Borsa güne nasıl başladı? Haberi Görüntüle

KAMU BORÇLARI YAPILANDIRILACAK 

Torba yasada ayrıca kamu borçlarının yeniden yapılandırılması için de yeni bir paket gündemde. Vergi borçları, SGK primleri, genel sağlık sigortası prim borçları ve trafik cezaları gibi kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasıda gündemde yer alıyor. 

Cesareti olan varsa öğrenebilir! Yapay zeka artık ölüm tarihinizi tahmin ediyor! Cesareti olan varsa öğrenebilir! Yapay zeka artık ölüm tarihinizi tahmin... Haberi Görüntüle

EKİM AYINDA MECLİS'TE GÖRÜŞÜLECEK 

Sicil affı ve borç kapatma kredisiyle ilgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Ancak meclis şu anda tatilde. Ekim ayında TBMM torba yasa kapsamında bu konular ele alınacak. Kanun teklifi onaylanırsa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading