HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te

HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te

HGS geçişlerini kullanan milyonlarca araç sahibi e-Devlet üzerinden artık iki yeni hizmete daha erişebilecek. Kullanıcılar plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvuruların artık e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek.

Ekonomi

16.07.2024, 14:04

Milyonlaca araç sahibi vatandaş E-Devlet üzerinden otomobillerine ilişkin iki yeni özelliğe daha erişim sağlayabilecek. 

Türkiye'nin en yoksul 4 ili belli oldu: İlk sıradaki şehir hayrete düşürdü Türkiye'nin en yoksul 4 ili belli oldu: İlk sıradaki şehir... Haberi Görüntüle

HGS İŞLEMLERİNDE BÜYÜK KOLAYLIK

PTT A.Ş, E-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarının plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurularını gerçek veya tüzel kişi olarak yapabilecek. 

Kripto para borsasından beklenen haber geldi! Bitcoin yeniden zirveye tırmanıyor Kripto para borsasından beklenen haber geldi! Bitcoin yeniden zirveye tırmanıyor Haberi Görüntüle

GÜNCELLEME VE PLAKA SIFIRLAMA E- DEVLET'TE

HGS kullanıcıları temmuz ayı itibariyle güncelleme ve plaka sıfırlama işlemlerini sağlayabilecek. Kullanıcılar artık şubelere gitmeden HGS işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Kullanıcılar, PTT A.Ş hizmetlerine E-Devlet'e girerek T.C kimlik numaralarını ve E-Devlet şifrelerini girerek işlemlerini gerçekleşitrebilecek. 

E-Devleti olmayan vatandaşlar ise herhangi bir PTT şubesine T.C kimlikleriyle giderek E-devlet şifresi alabilir ve giriş yaparak işlemleri tamamlayabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading